DJ05270

Produs nou

Joc de strategie Djeco Naviplouf, 5-10ani

Lei 105.0

Joc de strategie Djeco Naviplouf, 5-10ani

Jocul de strategie Vaporase Naviplouf Djeco este forma navala a clasicului joc avioane jucat in pauzele de la scoala pe caietul de matematica. Jocul se simplifica pentru cei mici prin folosirea de coduri si culori, planse si piese de joc magnetice precum si desene care ies din lumea abstracta - ”balena pe albastru” in loc de B3. Continutul jocului: 2 table magnetice de joc, 2 seturi de cate 5 vapoare, 22 pioni albastri, 18 pioni rosii, 16 cartonase cu modele si 2 suporturi din lemn

Obiectivul jocului: scufunda primul toate navele inamicului!

Reguli de joc: jucatorii isi aseaza in fata tabla magnetica si pe suportul de lemn se pune un cartonas cu modelul care indica pozitia navelor, pe care inamicul nu trebuie sa-l vada, ci sa-l descopere. Pentru inceput, pionii rosii si albastri precum si vaporasele raman in cutie. Pe rand, fiecare jucator va pune intrebari incercand sa descopere pozitia navelor inamicului.

Exemplu: 'balena pe albastru'. Incepe cel mai tanar jucator. Raspunsurile posibile sunt: 'lansat la apa...' in acest caz jucatorul A aseaza un pion albastru in casuta corespunzatoare balenei pe culoarea albastra.

'lovit...' jucatorul A pune un pion rosu in casuta corespunzatoare balenei pe culoarea albastra si cere o noua combinatie.

'lovit si scufundat...' jucatorul A pune vaporasul care tocmai a fost scufundat in casuta mentionata.

Confectionat din materiale cu vopsele non-toxice conform reglementarilor EN71 si ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, contine piese mici, pericol de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Cod: DJ05270

Brand: DJECO

Reviews

Write a review

Joc de strategie Djeco Naviplouf, 5-10ani

Joc de strategie Djeco Naviplouf, 5-10ani

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

15 other products in the same category: