DJ06002

Produs nou

Metalofon Djeco

Lei 109.0

Metalofon Djeco, de la 2 ani

Intra in lumea sunetelor cu metalofonul din lemn cu clape metalice de la Djeco! Nu aveti idee cat de simpatic este acest xilofon si cat de mult le stimuleaza interesul micutilor. Pe langa faptul ca cei mici isi dezvolta simturile motrice si abilitatile muzicale, cu acest xilofon ei pot invata usor culorile (foarte bine reprezentate)

Acest xilofon cu clapetele metalice va dezvolta coordonarea mana ochi si va intari simtul natural al armoniei si al ritmului copilului. Produce sunete placute si cristaline. Copiii pot juca roluri de muzicieni si pot canta propria lor piesa muzicala, ceea ce stimuleaza increderea in sine, imaginatia si creativitatea.

Este un instrument muzical de percutie, alcatuit dintr-un sistem de 8 placi de metal acordate diferit (un octav , intre do si do), pe un suport din lemn multicolor, care vibreaza si emit sunete cand sunt lovite cu ciocanelul de lemn din dotare. Este primul instrument muzical melodic de percutie din setul de jucarii al copilului Djeco.

Dimensiuni: 15.5 x 28 x 2.7 cm. Confectionat din materiale cu vopsele non-toxice conform reglementarilor EN71 si ASTM. AVERTISMENT! De la 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Cod: DJ06002

Brand: DJECO

Reviews

Gradul de multumire 
2018-03-02
echipa profi / produse de calitate

Recomand Biorganicbubu pentru produsele de o calitate exceptionala si profesionalismul celor implicati. Va multumesc pentru ca existati si transmiteti informatii pretioase pt noi toti. Succes pe mai departe

  Write your review!

  Write a review

  Metalofon Djeco

  Metalofon Djeco

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  18 other products in the same category: