Categorii

Producători

Lista produse dupa numele producatorului Absolutely Wild Bio

Apa de mesteacan Absolutely Wild este una dintre cele mai bune surse din nord-estul Europei. Toate apele de mesteacăn Absolutely Wild sunt colectate din recolte sălbatice. Recoltele sălbatice sunt la fel de valoroase ca întotdeauna, deoarece oferă organismului nostru nutrienți și micro-elemente valoroase, care altfel nu sunt disponibile la acest nivel de concentrație sau puritate.

Cumpara seva de mesteacan bio naturala Absolutely Wild pe www.biorganicbubu.ro la preturi avantajoase - cu discount de 5-10%

Apa de mesteacan Absolutely Wild este una dintre cele mai bune surse din nord-estul Europei, unde seva este recoltată în mod durabil de către experți locali din mestecăni maturi. Folosind metoda tradiționala se colecteaza doar cantitatea de seva pe care pomii o furnizează în mod natural.


Toate apele de mesteacăn Absolutely Wild sunt colectate din recolte sălbatice. Recoltele sălbatice sunt la fel de valoroase ca întotdeauna, deoarece oferă organismului nostru nutrienți și micro-elemente valoroase, care altfel nu sunt disponibile la acest nivel de concentrație sau puritate.


Apele de mesteacăn Absolutely Wild nu provin NICIODATĂ DIN CONCENTRATE și NICIODATĂ NU SUNT DILUATE.


BIRCH POWER a fost selectat de un juriu de experți ca fiind TOP INOVAȚII la târgul ANUGA 2017 și a fost prezentat la prestigiosul spectacol ANUGA TASTE INNOVATION SHOW din Köln.


Cumpara seva de mesteacan bio naturala Absolutely Wild pe www.biorganicbubu.ro la preturi avantajoase - cu discount de 5-10%

Vezi mai mult

Nu sunt produse ale acestui producator