VN771

Produs nou

Guma de Guar bio, fara gluten 60g Ma vie sans Gluten

Lei 24.0

-5%

Lei 22.8

Pret Redus!

Guma de Guar bio, fara gluten 60g Ma vie sans Gluten

Guma de guar este adesea folosită pentru a înlocui glutenul din făina fără gluten, pentru a îngroșa mâncărurile și poate fi regăsită în sosuri, înghețată, dressing pentru salată și supe.

Făina de guar este numită și pudră de gumă de guar. Se obține din păstăile de guar și este folosită ca aditiv alimentar natural pentru a conferi consistență și cremozitate aluaturilor, sosurilor, înghețatelor. Nu are gluten.

Guma de guar este un produs sigur atunci când este consumat în cantități mici. Guma de guar este des folosită în produsele fără gluten, înghețată, sosuri bio. Făina fără gluten nu are suficientă elasticitate și, de aceea, făina de guar este recomandată pentru că face ca aluaturile să aibă o formă densă și să își mențină prospețimea mai mult timp. Făina de guar este preferată și de persoanele care gătesc rețete autentice de înghețată naturală pentru că se obține ușor cremozitatea ideală.

Ingrediente: guma de guar*. *ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Utilizare:

- folosita la rece guma de guar permite ingrosarea instantanee a sosurilor de fructe , supelor de legume, a sosurilor lichide de tip topping, a placintelor de legume care nu necesita gatire. Folositi 2% din greutatea de lichid folosit pentru o textura adecvata unui topping.

- Pentru utilizarea la cald se amesteca cu faina fara gluten, aducand luminozitate si moliciune copturilor si patiseriei fara gluten. 2% de preparat din greutatea fainii folosite este suficienta pentru a obtine un miez de paine aerat (1g corespunde la aproximativ o jumatate de lingurita).
Sfaturi de utilizare pentru realizarea unei paini fara gluten se gasesc la interiorul etichetei

Origine: India.

Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten

Certificare: FR-BIO-01

Valoare energetica la 100g842kj sau 209kcal
Grasimi (lipide)0.6g din care acizi grasi saturati 0.2g
Carbohidrati (glucide)1g din care zaharuri 0.9g
Proteine5.7g
Sare0.006g
Fibre88.3g

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice si fara gluten!

Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Cod: VN771

Brand: MA VIE SANS GLUTEN

Reviews

Write a review

Guma de Guar bio, fara gluten 60g Ma vie sans Gluten

Guma de Guar bio, fara gluten 60g Ma vie sans Gluten

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: