FC121

Produs nou

Acid elagic din rodie (pomegranate) 225mg 60 capsule Organika

Lei 85.0

Acid elagic din rodie (pomegranate) 225mg 60 capsule Organika

Acid elagic din rodie (pomegranate (Punica granatum)) puternic antioxidant.

Sursa de antioxidanti pentru mentinerea unei bune stari de sanatate.

Fructul si semintele de Pomegranate (rodie – Punica granatum) contin un complex de antioxidanti si proantocianidine, dintre care cel mai important este acidul elagic.

Cancerul poate exista in organism nedetectat fie „latent” fie „incipient”. O cura de acid elagic o data sau de doua ori pe an poate face parte dintr-un protocol adjuvant in preventia cancerului. Dar nu numai atat; extractul de Pomegranate contine si alti antioxidanti necesari mentinerii sanatatii generale.

O noua publicatie, Ghidul Societatii Americane a Cancerului (American Cancer Society) privind metodele alernative si complementare in tratamentul cancerului, arata ca acidul elagic este un supliment natural foarte promitator intrucat poate conduce la apoptoza (moartea celulelor canceroase) fara sa afecteze celulele normale.

Acidul elagic este un compus fenolic care inhiba multiplicarea celulelor canceroase si totodata previne aparitia si dezvoltarea celulelor canceroase la persoanele cu predispozitie pentru cancer.

Un studiu de 9 ani efectuat de catre Dr. Daniel Nixon la Institutul Holliger din Universitatea Carolinei de Sud pe un grup de 500 de pacienti, a concluzionat ca acidul elagic poate conduce la inhibarea diviziunii celulei canceroase in 48 de ore (inhibind si oprind diviziunea celulara canceroasa) si provocand apoptoza (moartea programata a celulei canceroase) in 72 de ore.

Acidul elagic promoveaza detoxificarea carcinogena prin stimularea diferitelor izoforme ale enzimei glutation-S-transferaza in hepatoma (cancer la ficat) (Barch si Rundhaugen, 1992). Un alt mecanism prin care acidul elagic poate inhiba initierea tumorii este prin distrugrea metabolitilor carcinogenilor (Tanaka).

Chimioterapia, radiatia si alte tratamente conventionale distrug atat celulele canceroase cat si pe cele normale slabind astfel sistemul imunitar. Se pare ca acidul elagic vizeaza doar celulele canceroase.

Doze recomandate de acid elagic:

-adjuvant in preventie: 90 mg / zi;

-adjuvant terapeutic: minimum 180 mg / zi.

Ingrediente / capsula:

Extract 4:1 din fructe de Rodiu (Punica granatum)

225 mg

Hipermeloza – capsula

60 mg

Celuloza microcristalina (agent de incarcare)

25 mg

Stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant)

5 mg

Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, porumb, soia, gluten, nici ingrediente obtinute din organisme modificate genetic.

Doza recomandata pentru consumul zilnic (oral, numai pentru adulti): cate 1 comprimat, de doua ori pe zi.

Cod: FC121

Brand: ORGANIKA

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Acid elagic din rodie (pomegranate) 225mg 60 capsule Organika

Acid elagic din rodie (pomegranate) 225mg 60 capsule Organika

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: