SO304
Produs nou
Ultimele bucati disponibile
Availability date:
Piper Negru macinat bio 50g Sonnentor
Destinatar(i) :
* Câmpuri obligatorii
sau Anulează
Piper Negru macinat bio 50g Sonnentor
Mult mai mult decât condiment. Motiv pentru Columb să traverseze marea, către India.
Sfat: se adaugă la mijloc, spre sfârşitul gătitului, pentru a-şi menţine aroma.
Piperul negru se obtine prin uscarea la soare timp de o saptamana a fructelor verzi, aproape de coacere. Este cel mai popular tip de piper. Tocmai de aceea exista foarte putine preparate care sa nu se bucure de aroma lui puternica si usor intepatoare.
Atunci cand folosesti boabele intregi e bine sa stii ca acestea trebuie indepartate la sfarsitul procesului de preparare. Daca este folosit piper macinat, atunci trebuie adaugat in etapa finala a gatitului. Iar daca ai o rasnita prin preajma, foloseste-o exact inainte sa-l adaugi in mancare si vei obtine o aroma mult mai puternica.
Potrivit pentru: carne rosie, vanat, fructe de mare puternic aromate si preparate din oua, atunci cand este utilizat cu moderatie.
Compatibil cu: aproape toate ierburile si condimentele culinare, insa are o afinitate speciala pentru: Ienibahar, Busuioc, Chimen, Cardamom, Cicoare, Chili, Scortisoara, Cuisoare, Coriandru, Chimion, Frunze de Curry, Fenicul, Usturoi, Ghimbir, Oregano, Paprika, Patrunjel, Rozmarin, Salvie, Cimbru, Savory, Turmeric.
Ingrediente: 100% piper negru boabe (piper nigrum) BIO
Cod: SO304
Brand: SONNENTOR