VN758

Produs nou

Naut natur bio 370ml Primeal

Lei 20.5

-5%

Lei 19.5

Pret Redus!

Naut natur bio 370ml Primeal

Naut natur, produs bio fara conservanti poate prezenta o fina oxidare la suprafata care nu afecteaza consumarea sa. Sursa de fibre care suplimenteaza cerealele pentru un echilibru complet de proteine vegetale. Practic de utilizat. Pentru a pregati aceasta conserva de naut Primeal a acordat cea mai mare atentie in alegerea culturilor ecologice, in minimalizarea timpului intre recoltare si sterilizare precum si in pastrarea unei igiene riguroase. Toate acestea pentru a va garanta voua calitati nutritive si gustative de exceptie.

Ingrediente: Naut*, apa, sare marina. *ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Utilizare: gata de utilizat in saltae cu crutoane si condimente, sub forma de pure tartinabil, cald impreuna cu cereale.

Alergeni: 0

Tara de origine: Agricultura non UE

Certificare: NL-BIO-01, Demeter

PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare. Primeal este un brand francez de alimente ecologice ce ofera mai mult de 500 de produse bio certificate Ecocert, precum alimente bio de baza, paste fainoase bio, specialitati si aditivi alimentari bio, fulgi si alge bio, produse de castane si produse de bucatarie rapida.

Cod: VN758

Brand: PRIMEAL BIO

Reviews

Write a review

Naut natur bio 370ml Primeal

Naut natur bio 370ml Primeal

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: