MB365

Produs nou

Hair Tonic pentru scalp 200ml Uberwood Natural Cosmetics

Lei 55.0

-5%

Lei 52.3

Pret Redus!

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 52,3 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 49,5 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Hair Tonic pentru scalp 200ml Uberwood Natural Cosmetics

Îngrijirea părului poate fi atât de ușoară – pur și simplu îndreptându-ne atenția asupra naturii și capacităților acesteia, un nou set de soluții a apărut, în mod organic. Produsele ÜBERWOOD definesc naturalețea despre care vorbim. Datorită ingredientelor naturale, fiecare utilizare devine o experiență aducătoare de plăcere.

Hair Tonic-ul cu extracte de miez de pin, mesteacăn și mate susține funcția naturală a scalpului. Recomandat pentru scalpul uscat, cu cojițe și senzație de mâncărime.

Complexul special de ingrediente active, inclusiv cafeină, vitamina C și aminoacizi revitalizează scalpul și întărește rădăcina firului. Extractul de miez de pin ajută la re-formarea barierei de protecție proprii pielii.

Extract de mate - cu un conținut natural de cafeină activează rădăcina părului, dar și metabolismul celular. Aminoacizii ajută la menținerea apei la nivelul pielii și prevenirea deshidratării.

Extract de mesteacăn - are efecte antiinflamator și de stimulare a circulației sanguine.

Miezul de pin. Acesta conține aproximativ 80 de substanțe individuale, inclusiv flavonoide, uleiuri eterice, aminoacizi și alte substanțe active cu rol de suport. Studiile coroborează inclusiv faptul că lemnul de pin are proprietăți antibacteriene.

Iar ÜBERWOOD a reușit să valorifice tot acest complex de proprietăți pentru uzul cosmetic.

Extractele de miez de pin protejează și hrănesc scalpul. Calmează pielea iritată și supusă stresului concomitent cu revitalizarea barierei de protecție proprii acesteia.

Extrasul de pin folosit rezidă exclusiv în ceea ce are planta de oferit, fără absolut niciun fel de aditiv. Acest rezultat este atins printr-un proces complex, patentat, de extragere a ingredientelor active din miezul de pin.

Ce e mai bun pentru păr, din ceea ce are pinul mai bun!

Mod de utilizare: Se aplică pe scalp și se masează cu blândețe. Nu se clătește. Potrivit pentru uzul zilnic. Se poate aplica pe părul uscat sau umezit.

FĂRĂ silicon

FĂRĂ parabeni

FĂRĂ coloranți

FĂRĂ ingrediente de origine animală (vegan)

CERTIFICAT natural (NATRUE)

CU ambalaj cu impact redus asupra mediului (cu 40% mai puține hidrocarburi datorită folosirii lemnului)

Ambalajele ÜBERWOOD

Brand-ul german are o procedură atent gândită inclusiv pentru realizarea ambalajelor, chiar și crearea unui material unic: polywood!

Uzul de hidrocarburi și energie sunt reduse în mod sistematic în cadrul prelucrării lemnului, spre deosebire de cea a plasticului realizat din derivați ai petrolului. Grație management-ului sustenabil al pădurilor, lemnul tăiat pentru polywood nu depășește în cantitate rata firească de re-creștere a arborelui. Iar acest fapt are un impact major asupra statutului de impact CO2 0 al procesului de producție al ÜBERWOOD.

Beneficii pentru consumator și pentru mediul înconjurător:

Lemnul, ca materie primă pentru ambalaj, reduce consumul de hidrocarburi cu până la 40%, comparativ cu procesul standard.

Lemnul folosit provine din păduri gestionate în mod sustenabil.

Ambalajul beneficiază de proprietățile antibacteriene ale pinului.

Ingrediente: Aqua, Alcohol, Betula Alba Leaf Water, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Glycerin, Pinus Sylvestris Wood Extract, Levulinic Acid, Alcohol Denat., Sodium Levulinate, Caffeine, Ilex Paraguariensis Leaf Extract, Rutin, Ascorbic Acid, Bioflavonoids, Glutamic Acid, Serine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid

Cod: MB365

Brand: UBERWOOD NATURAL COSMETICS

Reviews

Gradul de multumire 
2017-09-13
Foarte bun

Foarte multumita de calitatea produselor achizitionate de la voi, de consiliere, sfaturi, livrare. Recomand cu drag acest produs si Biorganicbubu

  Write your review!

  Write a review

  Hair Tonic pentru scalp 200ml Uberwood Natural Cosmetics

  Hair Tonic pentru scalp 200ml Uberwood Natural Cosmetics

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  30 other products in the same category: