MB361

Produs nou

Sampon Hair Repair pentru par normal sau deteriorat 200ml Uberwood Natural Cosmetics

Lei 55.0

-5%

Lei 52.3

Pret Redus!

Sampon Hair Repair pentru par normal sau deteriorat 200ml Uberwood Natural Cosmetics

Îngrijirea părului poate fi atât de ușoară – pur și simplu îndreptându-ne atenția asupra naturii și capacităților acesteia, un nou set de soluții a apărut, în mod organic. Produsele ÜBERWOOD definesc naturalețea despre care vorbim. Datorită ingredientelor naturale din miez de pin, germeni de orez, grâu și agenți activi de suprafață din ulei de cocos, fiecare șamponare devine o experiență aducătoare de plăcere.

Șamponul Hair Repair cu extracte de miez de pin și proteine din grâu netezește și oferă suplețe părului.

Proteinele din grâu acționează inclusiv în direcția regenerării părului deteriorat, îmbunătățirii elasticității și sporirii aspectului vital al acestuia.

Rezultate optime se obțin folosit în tandem cu tratamentul ÜBERWOOD Hair Repair.

Proteine din grâu - sporesc flexibilitatea și fluiditatea părului, iar acesta devine inclusiv mai ușor de pieptănat.

Miezul de pin. Acesta conține aproximativ 80 de substanțe individuale, inclusiv flavonoide, uleiuri eterice, aminoacizi și alte substanțe active cu rol de suport. Studiile coroborează inclusiv faptul că lemnul de pin are proprietăți antibacteriene.

Iar ÜBERWOOD a reușit să valorifice tot acest complex de proprietăți pentru uzul cosmetic.

Extractele de miez de pin protejează și hrănesc scalpul. Calmează pielea iritată și supusă stresului concomitent cu revitalizarea barierei de protecție proprii acesteia.

Extrasul de pin folosit rezidă exclusiv în ceea ce are planta de oferit, fără absolut niciun fel de aditiv. Acest rezultat este atins printr-un proces complex, patentat, de extragere a ingredientelor active din miezul de pin.

Ce e mai bun pentru păr, din ceea ce are pinul mai bun!

Mod de utilizare: Se aplică uniform, pe părul ud. Se masează pentru a crea spumă și se lasă să acționeze pentru un răstimp scurt. Se clătește cu apă din abundență. Dacă este necesar, se repetă procesul.

FĂRĂ silicon

FĂRĂ parabeni

FĂRĂ coloranți

FĂRĂ ingrediente de origine animală (vegan)

CERTIFICAT natural (NATRUE)

CU ambalaj cu impact redus asupra mediului (cu 40% mai puține hidrocarburi datorită folosirii lemnului)

Ambalajele ÜBERWOOD

Brand-ul german are o procedură atent gândită inclusiv pentru realizarea ambalajelor, chiar și crearea unui material unic: polywood!

Uzul de hidrocarburi și energie sunt reduse în mod sistematic în cadrul prelucrării lemnului, spre deosebire de cea a plasticului realizat din derivați ai petrolului. Grație management-ului sustenabil al pădurilor, lemnul tăiat pentru polywood nu depășește în cantitate rata firească de re-creștere a arborelui. Iar acest fapt are un impact major asupra statutului de impact CO2 0 al procesului de producție al ÜBERWOOD.

Beneficii pentru consumator și pentru mediul înconjurător:

Lemnul, ca materie primă pentru ambalaj, reduce consumul de hidrocarburi cu până la 40%, comparativ cu procesul standard.

Lemnul folosit provine din păduri gestionate în mod sustenabil.

Ambalajul beneficiază de proprietățile antibacteriene ale pinului.

Ingrediente: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Betaine, Citric Acid, Sodium Chloride, PCA Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Pinus Sylvestris Wood Extract, Parfum, Hydrolyzed Wheat Protein, Linalool, Limonene

Cod: MB361

Brand: UBERWOOD NATURAL COSMETICS

Reviews

Write a review

Sampon Hair Repair pentru par normal sau deteriorat 200ml Uberwood Natural Cosmetics

Sampon Hair Repair pentru par normal sau deteriorat 200ml Uberwood Natural Cosmetics

30 other products in the same category: