MB360

Produs nou

Sampon Colour Shine pentru par vopsit 200ml Uberwood Natural Cosmetics

Lei 55.0

-5%

Lei 52.3

Pret Redus!

Sampon Colour Shine pentru par vopsit 200ml Uberwood Natural Cosmetics

Îngrijirea părului poate fi atât de ușoară – pur și simplu îndreptându-ne atenția asupra naturii și capacităților acesteia, un nou set de soluții a apărut, în mod organic. Produsele ÜBERWOOD definesc naturalețea despre care vorbim. Datorită ingredientelor naturale din miez de pin, germeni de orez, grâu și agenți activi de suprafață din ulei de cocos, fiecare șamponare devine o experiență aducătoare de plăcere.

Șamponul Colour Shine protejează și îngrijește părul vopsit.

Formula echilibrată curăță cu blândețe părul și scalpul, iar părul își păstrează neschimbată intensitatea culorii.

Rezultate optime se obțin folosit în tandem cu balsamul ÜBERWOOD Colour Shine.

Extract din germeni de orez

cu aminoacizi și peptide, precum și antioxidanți naturali care previn deteriorarea culorii.

Miezul de pin

Acesta conține aproximativ 80 de substanțe individuale, inclusiv flavonoide, uleiuri eterice, aminoacizi și alte substanțe active cu rol de suport. Studiile coroborează inclusiv faptul că lemnul de pin are proprietăți antibacteriene.

Iar ÜBERWOOD a reușit să valorifice tot acest complex de proprietăți pentru uzul cosmetic.

Extractele de miez de pin protejează și hrănesc scalpul. Calmează pielea iritată și supusă stresului concomitent cu revitalizarea barierei de protecție proprii acesteia.

Extrasul de pin folosit rezidă exclusiv în ceea ce are planta de oferit, fără absolut niciun fel de aditiv. Acest rezultat este atins printr-un proces complex, patentat, de extragere a ingredientelor active din miezul de pin.

Ce e mai bun pentru păr, din ceea ce are pinul mai bun!

Mod de utilizare: Se aplică uniform, pe părul ud. Se masează pentru a crea spumă și se lasă să acționeze pentru un răstimp scurt. Se clătește cu apă din abundență. Dacă este necesar, se repetă procesul.

FĂRĂ silicon

FĂRĂ parabeni

FĂRĂ coloranți

FĂRĂ ingrediente de origine animală (vegan)

CERTIFICAT natural (NATRUE)

CU ambalaj cu impact redus asupra mediului (cu 40% mai puține hidrocarburi datorită folosirii lemnului)

Ambalajele ÜBERWOOD

Brand-ul german are o procedură atent gândită inclusiv pentru realizarea ambalajelor, chiar și crearea unui material unic: polywood!

Uzul de hidrocarburi și energie sunt reduse în mod sistematic în cadrul prelucrării lemnului, spre deosebire de cea a plasticului realizat din derivați ai petrolului. Grație management-ului sustenabil al pădurilor, lemnul tăiat pentru polywood nu depășește în cantitate rata firească de re-creștere a arborelui. Iar acest fapt are un impact major asupra statutului de impact CO2 0 al procesului de producție al ÜBERWOOD.

Beneficii pentru consumator și pentru mediul înconjurător:

Lemnul, ca materie primă pentru ambalaj, reduce consumul de hidrocarburi cu până la 40%, comparativ cu procesul standard.

Lemnul folosit provine din păduri gestionate în mod sustenabil.

Ambalajul beneficiază de proprietățile antibacteriene ale pinului.

Ingrediente: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Betaine, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, PCA Glyceryl Oleate, Pinus Sylvestris Wood Extract, Potassium Sorbate, Glycerin, Parfum, Oryza Sativa (Rice) Seed Protein, Phytic Acid, Oryza Sativa (Rice) Extract, Gluconolactone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Calcium Gluconate, Benzoic Acid, Limonene

Cod: MB360

Brand: UBERWOOD NATURAL COSMETICS

Reviews

Write a review

Sampon Colour Shine pentru par vopsit 200ml Uberwood Natural Cosmetics

Sampon Colour Shine pentru par vopsit 200ml Uberwood Natural Cosmetics

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: