BM358

Produs nou

Detergent solutie pentru vesela si biberoane bio 500ml Baby Anthyllis

Lei 29.5

-5%

Lei 28.0

Pret Redus!

Detergent solutie pentru vesela si biberoane bio 500ml Baby Anthyllis

Detergent lichid pentru spalarea veselei, biberoanelor, tetinelor si tuturor obiectelor care pot veni in contact cu bebelusul. Este recomandat pentru toate obiectele care vin direct in contact cu gura nou - nascutului (0 - 12 luni). Dupa spalare si clatire abundenta, este recomandabila o sterilizare adecvata. Detergent pentru spalat vase.

Toleranta dermatologica: Verificat pentru continutul de nichel, crom si cobalt, cu valori mai mici de 0,4ppm. Produsul este testat dermatologic si a fost supus testelor de eficacitate. Produs certificat Eco Bio de catre ICEA IT 011 DP 039.

Mod de utilizare: Pentru vasele si obiectele murdare, se recomanda diluarea a 10 ml produs in 5 litri de apa. Pentru cele foarte murdare, se folosesc 15 ml de produs in 5 litri de apa.

Ingrediente: Apa, Ammonium Lauryl Sulfate, Lauryl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside,  **Olivamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cloride, *Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (ulei din coaja de portocale), *Citrus Medica Limonum Peel Oil (ulei din coaja de lamaie), *Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene.

*din agricultura ecologica, 

**din ulei de masline ecologic.

Compozitie chimica Reg.CE 648/2004: intre 5-15% Tensioactivi Anionici, 5% Tensioactivi Non Ionici, Tensioactivi Anfoteri.

Alte componente: Arome ( Citrus Aurantium Dulcius Peel Oil, Citrus Medica Limonum Peel Oil, Citrus Aurentifolia Oil), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene.

Cod: BM358

BrandAnthyllis BIO

Reviews

Gradul de multumire 
2016-08-17
multumita

deci se poate si fara chimicale. imi place aceasta solutie de vase. nu usuca mainile

    Write your review!

    Write a review

    Detergent solutie pentru vesela si biberoane bio 500ml Baby Anthyllis

    Detergent solutie pentru vesela si biberoane bio 500ml Baby Anthyllis

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: