SO143

Produs nou

Ceai ecologic Toate-s bune Pipi Usor 18 pliculete Sonnentor

Lei 16.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 15,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 14,4 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Ceai ecologic Toate-s bune Pipi Usor 18 pliculete Sonnentor

Toate-s Bune! Pipi Usor - un nou sortiment de amestec de plante si fructe. Acest amestec de plante si fructe bazat pe frunze de mesteacan, merisoare (afine rosii) si rachitele impreuna cu musetel, flori de soc, macese si urzica este un musai in bucatarie, in speta cand vezica iti creaza un discomfort. Echilibreaza-ti sistemul! Foarte eficient, "PipiUsor", ajuta rapid la reglarea si echilibrarea functionarii vezicii urinare si a rinichiilor.

In grupa de produse "Toate-s Bune!", stravechile remedii, traditionalele leacuri si calitatile terapeutice ale plantelor sunt transmise urmatoarelor generatii. Mama Natura ne ajuta din nou !!! Amestecuri de plante, fructe si mirodenii delicioase, sub denumirea de "Toate-s Bune" sunt prezentate in ambalaje cu o ilustratie superba. Nu doar un deliciu vizual, aceasta grupa de produse, "Toate-s Bune", va poarta pe meleagurile remediilor stravechi, traditionale, pentru a reaminti importanta si calitatile provenite de la Mama Natura. Aceste ceaiuri sunt ambalate in pliculete cu filtru dublu pentru a va oferi savoare deplina prin abundenta plantelor folosite.

Ingrediente: frunze de mesteacan, musetel, flori de soc, merisoare, afine, urzica, macese, rachitele si boabe de ienupar. Ingrediente bio

Brand: SONNENTOR

Cod: SO143

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Ceai ecologic Toate-s bune Pipi Usor 18 pliculete Sonnentor

Ceai ecologic Toate-s bune Pipi Usor 18 pliculete Sonnentor

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: