SO150

Produs nou

Ceai Buna dimineata, bio 50g Sonnentor

Lei 24.5

-5%

Lei 23.3

Pret Redus!

Ceai Buna dimineata, bio 50g Sonnentor

Ceaiul ecologic Buna dimineata Sonnentor este ideal la micul dejun, fiind revigorant si energizant. Ingredientele amestecurilor de plante unice si originale de la Sonnentor sunt atent selectionate si imbinate armonios utilizand mii de ani de traditie si sub semnul celor 5 elemente primordiale (Medicina chinezeasca).

Pentru aceste amestecuri sunt folosite doar plantele si mirodeniile cele mai rezistente si sanatoase, care rezista iarna, lasand mama natura sa le selecteze, avand cel mai inalt continut de substante active. Aceste produse sunt nu doar cultivate cu mana dar si ambalate in acest mod. Frunzele plantelor sau florile acestora sunt lasate integrale, garantand astfel aroma si gustul deplin, eliminand orice material strain.

Ambalajele sunt 100% reciclabile, ecologice, prietenoase mediului inconjurator

Ingrediente: frunze de mur*, menta*, frunze de zmeur* si de frag*, galbenele* si albastrele* ingrediente din agricultura ecologica.

Brand: SONNENTOR

Cod: SO150

Reviews

Gradul de multumire 
2019-07-09
recomand Sonnentor

Felicitari pentru ce ati realizat ! Sunt o mare consumatoare de produse Sonnentor. Imi place diversitatea, calitatea, modul de prezentare !!! Recomand Sonnentor

    Write your review!

    Write a review

    Ceai Buna dimineata, bio 50g Sonnentor

    Ceai Buna dimineata, bio 50g Sonnentor

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: