DR309

Produs nou

Flori de Sare de Mlastina Egeeana cu Ierburi Mediteraneene BIO 80g Lebensbaum

Lei 36.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 34,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 32,9 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Flori de Sare de Mlastina Egeeana cu Ierburi Mediteraneene BIO 80g Lebensbaum

Floarea de sare (Fleur de Sel in limba franceza sau Flor de Sal in portugheza, spaniola si catalana) este o sare de mare colectata - extrasa cu mana de catre pescari, care recolteaza si curata doar stratul superior (subtire) de sare la nivelul apei, inainte ca acesta sa se scufunde pe fundul bazinelor / salinelor de sare. Dubla actiune a soarelui si a brizei asupra sarii de mare constituie sursa complet naturala, fara nici o procesare, pentru compozitia si gustul ei unic.

Lebensbaum sare de mare se colecteaza din mlastinile cu apa sarata cu aceleasi metode mestesugaresti vechi de 1000 de ani, manual si se usuca natural la soare. Astfel, intreagul proces de productie este complet natural, nici o procesare  sau aditiv anticoagulant nu ii altereaza compozitia naturala, pentru a-i pastra valorile nutritive si gustative. Fleur de Sel este cunoscuta si sub numele de “aurul alb”, datorita culorii cristalelor delicate formate la suprafata apei.

Stiati ca… Studiile stiintifice au demonstrat ca sarea ridica tensiunea arteriala si provoaca unele boli de inima? Sarea de mare poate inlocui cu succes sarea de bucatarie, constituind alternativa ideala. Sarea e prezenta in toate alimentele pe care le consumam, desi se stie deja ca prea multa sare nu e deloc buna pentru organism. Prea multa clorura de sodiu actioneaza asupra tensiunii arteriale si poate provoca accidente cardiovasculare, de multe ori mortale. Sarea nu trebuie insa evitata, pentru ca rolul ei este bine determinat, iar efectele pe care le are asupra organismului atunci cand este folosita cu masura sunt benefice.

Ingrediente: Sare recoltata manual din mlastinile sarate ale Marii Egee evaporate sub actiunea soarelui de vara si inmiresmata cu ierburi vest-egeene (rozmarin, ceapa, oregano, usturoi, cimbru si dafin provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic). Certificarea Bio atesta calitatea incontestabila si asigura lipsa contaminarii cu metale grele si POP (Poluanti Organici Persistenti). Nu contine aditivi si E-uri (inclusiv glutamati, coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma). Conform Regul. Comunit 1829 - 1830/2003 nu contine ingrediente din organisme modificate genetic. Ambalat in atmosfera controlata.

Brand: LEBENSBAUM

COD: DR309

Reviews

Grade 
2017-09-22
nota 10

Super produse. Descoperite din intamplare, dar m-au cucerit

    Write a review

    Flori de Sare de Mlastina Egeeana cu Ierburi Mediteraneene BIO 80g Lebensbaum

    Flori de Sare de Mlastina Egeeana cu Ierburi Mediteraneene BIO 80g Lebensbaum

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: