GA1376

Produs nou

Ceai din flori de hibiscus BIO Lebensbaum 50g

Lei 22.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 21,4 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 20,3 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Ceai din flori de hibiscus BIO Lebensbaum 50g

Flori de Hibiscus culese manual si uscate sub soarele fierbinte al Egiptului. Supercertificat bio-dinamic Demeter, ceaiul BIO Lebensbaum este un adevarat deliciu - mai ales rece - in zilele calduroase ale verii. Am renuntat la oricare aroma supraadaugata astfel incat sa descoperitii gustul pur al acestor minunate flori.

Ingrediente: Flori de Hibiscus (Bot. Hibiscus sabdafita) provenita de pe Culturi Agricole Super-certificate Organic Demeter. Conform Regul. Comunit. 1829 si 1830 /2003 nu contine ingrediente produse din organisme modificate genetic. Bio-calitate incontestabila al acestui ceai asigura, printre altele, virtuala lipsa a contaminarii cu metale grele si POP (Poluanti Organici Persistenti). Materialul pungii e complet biodegradabil.

Utilizare: se adauga 1 lingurita de ceai la o ceasca cu 200ml apa deja clocotita. Se lasa acoperit 10 minute. Se indulceste dupa gust cu Sirop Pur de Artar Salbatic Canada No.1 Grad A, Bio Indulcitor Sirop de Agave cu Indice Glicemic Scazut sau alt indulcitor Bio.

Cod: GA1376

Brand: LEBENSBAUM

Reviews

Grade 
2018-06-04
nerabdare

Tocmai am plasat o comanda si o astept cu mare nerabdare. Ma bucur ca v-am descoperit. Felicitari pt site si pt vocea calda din spatele telefonului. In mod cert revin cu alte comenzi. Deja lista de favorite creste :)

    Write a review

    Ceai din flori de hibiscus BIO Lebensbaum 50g

    Ceai din flori de hibiscus BIO Lebensbaum 50g

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: