Categorii

Producători

Lista produse dupa numele producatorului Fleurance Nature BIO

Marca a fost lansata in 1972 de catre Michel Descamp. Fleurance este o localitate atestata inca din 1272 in regiunea Gers, sud-vestului Frantei, locul unde s-a nascut renumitul personaj d’Artagnan, pe numele lui adevarat Charles de Batz. Fabrica si sediul Fleurance Nature isi au locul intr-o zona privilegiata, inconjurate de o gradina cu peste 200 de specii de plante unde de asemenea sunt privilegiate insectele, in special albinele si pasarile, intr-o armonie perfecta.


Fleurance Nature a dezvoltat un parteneriat cu les Jardins de Coursiana, complex de gradini extraordinare ce adapostesc plante si vegetatie de exceptie, sursa de inspiratie si productie pentru Fleurance Nature.


Fleurance Nature 45 ani de experienta si inovatie pentru o viata mai buna zi de zi.


Fleurance Nature produce peste 150 de produse cosmetice organice si suplimente alimentare, fiind unul dintre liderii productiei cosmetice din Franta.  Anual peste 4 milioane de produse ecologice, de cea mai inalta calitate, sunt vandute in intreaga lume, obtinand din partea clientilor un grad de satisfactie de 98%.


- Valorile Fleurance Nature sunt: origine naturala, proximitate si accesibilitate. Misiunea este sa aduca aproape de consumator si la pret accesibil un produs garantat bio si verificat de experti.


- Toate produsele cosmetice Fleurance Nature sunt certificate bio in raport cu cerintele Cosmebio si nu au fost niciodata testate pe animale.


- Logo-ul Cosmebio garanteaza ca 95% din compozitia cosmeticelor este naturala si ca 95% din ingredientele vegetale au provenienta agricultura ecologica.


- Cosmeticele Fleurance Nature nu contin parabeni, ftalati, fenoxietanol, PEG, PPG, silicon, parfumuri de sinteza.


- Fleurance Nature garanteaza ca in ingredientele de natura vegetala nu exista molecule de pesticide, ierbicide, antibiotice, hormoni de crestere sau OGM.


- Numeroase teste sunt efectuate pentru a determina eficacitatea produselor: dermatologic, teste de hidratare controlate, teste de utilizare anti-age sau teste antirid.
- Toate produsele cosmetice Fleurance Nature sunt potrivite si pentru femeile insarcinate
- Majoritatea produselor sunt potrivite pentru vegani


Cosmeticele Fleurance Nature au cateva game destinate ingrijrii tenului, precum si ingrijirii corporale si se organizeaza in raport cu ingredientele de baza:


- gama cu aloe vera, destinata calmarii si hidratarii pielii


- gama cu brusture destinata tenului gras


- gama cu argan destinata regenerarii pielii


- gama cu laptisor de matca cu un puternic atribut antiaging


- gama cu extract de trandafir cu efect de hidratare si calmare.


Cumpara produsele Fleurance Nature BIO Cosmetics pe www.biorganicbubu.ro la preturi avantajoase - cu DISCOUNT de 5-10%

Pe pagina
Arata produsele in ordine crescatoare
Arata produsele in ordine crescatoare