FC06

Produs nou

Cayenne 100 mg 90 capsule Organika

Lei 44.0

Cayenne 100 mg 90 capsule Organika

  • Cel mai puternic supliment nutritiv din plante.
  • Stimulant circulatie sanguina, stimulant digestiv, ajutor in cazurile de hipertensiune arteriala.
  • Fabricat GMP si ISO 9001.

„Daca folosesti suplimente nutritive din plante, sa nu cumva sa uiti de Cayenne. Este mai puternic decat toate celelalte. In 35 de ani de practica medicala lucrand cu bolnavi diversi nu am pierdut nici un pacient are m-a chemat de urgenta la domiciliu din cauza unui infarct cardiac si motivul este ca i-am gasit inca respirand, le-am turnat pe gat o cana de infuzie de cayenne (o lingurita de pulbere de cayenne intr-o cana cu apa fierbinte) si in decurs de citeva minute si-au revenit la viata” spune Dr. Schultze

Sa ai cu tine in permanentã un flacon de Cayenne. S-ar putea sa-ti salveze viata!

Cayenne este foarte bogat in vitaminele A si C si contine in totalitate B-complex-urile. Este, de asemenea, bogat in calciu organic si potasiu, ceea ce este unul din motivele pentru care este atat de folositor pentru inima si sistemul circulator.

Actiunile si efectele produsului Cayenne

Ajutor digestie / stimulant digestiv

Cayenne poate sa reconstituie peretele stomacului si actiunea peristaltica din intestine. Ajuta la eliminare si asimilare si ajuta organismul sa produca acid clorhidric care este necesar pentru o buna digestie si asimilare. Nici nu ne dam seama ce importanta este digestia pentru buna functionare a intregului organism.

Stimulant circulatie sanguina/ajutor in cazurile de hipertensiune arteriala

Cayenne este capabil sa stopeze un atac de cord (infarct) in timp de 30 de secunde. Daca apare un atac de cord sau o angina pectorala, se va da bolnavului cate o lingurita de Cayenne intr-o cana de apa fierbinte la fiecare 15 minute pana cand criza trece.

Dupa Dr. Anderson combinatia dintre Cayenne si Hawthorne (Crataegus oxyacantha) are un efect extraordinar asupra inimii. Un tratament de cateva luni cu Cayenne si Hawthorne intareste semnificativ inima si poate sa previna un eventual infarct.

Compozitie / capsula: Capicum annum L de calitate premium100 mg

Modul recomandat de administrare

  • Pentru intretinere sistem digestiv si circulator: 1 capsula de 3 ori pe zi. Se administreaza maximum 14-zile dupa care se face pauza 7-14 zile.
  • Pentru cazuri de urgenta (infarct miocardic): se administreaza o cana de infuzie fierbinte (1 lingurita de Cayenne) la fiecare 15 minute.

Brand: ORGANIKA

Cod: FC06

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Cayenne 100 mg 90 capsule Organika

Cayenne 100 mg 90 capsule Organika

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: