RX676

Produs nou

Glutathione Reduced (Detoxifiere) 500mg 60 capsule vegetale Jarrow Formulas

Lei 232.0

-Lei 20.0

Lei 212.0

Glutathione Reduced (Detoxifiere) 500mg 60 capsule vegetale Jarrow Formulas

Supliment alimentar Glutathione Reduced 500mg, Jarrow Formulas, 60 capsule vegetale ce ajuta la mentinerea capacitatii de detoxifiere a ficatului

Forma patentata, biologic activa de glutation redus 500mg/capsula, OPITAC™, forma biologic activa predominanta de la nivel celular, obtinut printr-un procedeu patentat de firma japoneza KOHJIN Life Sciences Co. Ltd, ce detine certificatele GRAS si Kosher (nu contine organisme modificate genetic si hibrizi proveniti de la specii diferite; este supusa unor inspectii riguroase)

sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

ajunge pana la 60 de zile de administrare

Glutationul, unul dintre cei mai puternici si predominati antioxidanti intracelulari ai organismului, este o polipetida bioactiva cu functie de coenzima, prezenta in aproape toate celulele organismului uman. Prezinta un rol important in apararea antioxidanta, metabolismul nutrientilor si echilibrarea proceselor ce se desfasoara la nivel celular (sinteza proteinelor si a ADN-ului, diviziunea celulara normala, sinteza citokinelor si aparitia raspunsului imun).

Ficatul este cel mai mare depozit de glutation, dar in concentratii semnificative acesta se gaseste si in alte organe (ex. plamani, rinichi, splina).

Supliment alimentar Glutathione Reduced 500mg, Jarrow Formulas contribuie la:

- sustinerea proceselor normale de oxidare; echilibreaza nivelul speciilor reactive de oxigen si ofera suport organismului in fata actiunii acestora asupra membranelor, proteinelor, lipidelor, ADN-ului mitocondrial (proprietatile sunt sustinute si la nivel cerebral datorita capacitatii de a traversa bariera hemato-encefalica):

» glutationul redus este principalul transportator al gruparilor SH (sulfhidril) libere care prezinta capacitatea de a echilibra radicalii liberi prin cedarea unei perechi de electroni

» mentine un nivel normal al enzimelor proinflamatorii si ofera suport in limitarea actiunii acestora asupra celulelor cu membrane bogate in acizi grasi polinesaturati (de ex.: celulele imunitare, spermatozoizii, hepatocitele, neuronii etc.)

- mentinerea capacitatii normale de detoxifiere a ficatului prin participare la faza I si II a detoxifierii hepatice; contribuie la sustinerea eliminarii din organism a produsilor finali de metabolism

- mentinerea unui raspuns imunitar normal, prin:

» favorizarea secretiei de interleukina IL-2, limfocite T, celule NK

» sustinerea activitatii normale a macrofagelor si granulocitelor, cu rol in mentinerea diviziunii celulare normale si limitarea actiunii factori perturbatori

- sustinerea nivelului normal de glutation in stari cu deficit de sinteza cauzat de diversi factori perturbatori endogeni sau exogeni, nivel crescut de hormoni, consum redus de proteine, dezechilibre ale diviziunii celulare normale, inaintarea in varsta etc.

Compozitie (Per 1 capsula): Glutation 500 mg (redus) (OPITAC™), capsula vegetala, celuloza (agent de incarcare), stearat de magneziu (sursa vegetala), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant)

Administrare: 1 capsula/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Cod: RX676

Brand: JARROW FORMULAS

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Glutathione Reduced (Detoxifiere) 500mg 60 capsule vegetale Jarrow Formulas

Glutathione Reduced (Detoxifiere) 500mg 60 capsule vegetale Jarrow Formulas

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: