Categorii

Producători

Lista produse dupa numele producatorului Finestra sul Cielo

La Finestra sul Cielo sunt pionieri in Italia in promovarea unui stil de viata sanatos prin alegerea produselor naturale inca din anii 1970.

Activitatea lor a inceput prin conferinte, intalniri si cursuri de nutritie, sanatate naturala, masaj si practici ale corpului, meditatie, ecologie si mediu. La scurt timp au infiintat un magazin cu produse alimentare sanatoase si un restaurant, promovand macrobiotica.

Acest lucru i-a facut pe oameni sa descopere placerea de a manca sanatos. Dupa 10 ani de munca si activitati intense in acest domeniu, si-au indreptat atentia asupra distributiei de produse alimentare sanatoase de cea mai inalta calitate. Compania a cunoscut o crestere rapida, in cativa ani extinzandu-si treptat gama de produse alimentare.

Astfel si-a creat relatii de prietenie si incredere cu comercianti si comsumatori din intreaga Italie. Din 1978 La Finestra sul Cielo ofera produse naturale si ecologice, selectand ingredientele potrivite pentru bunastarea umana si a mediului. Pentru a reduce impactul nefast asupra mediului, la Finestra sul Cielo foloseste ambalaje cu impact redus.

Dupa multi ani de munca intensa condusa de pasiunea pentru un trai sanatos intr-un mediu curat, La Finestra sul Cielo s-a transformat intr-un lider pe piata de specialitate a produselor ecologice in Italia.

Cumpara produsele BIO Finestra sul Cielo Organic pe www.biorganicbubu.ro la preturi avantajoase - cu DISCOUNT de 5-10%

Pe pagina
Arata produsele in ordine crescatoare
Arata produsele in ordine crescatoare