SO298

Produs nou

Leurda BIO Sonnentor 18g

Lei 9.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 9 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 8,6 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Leurda BIO Sonnentor 18g

Leurda se înrudeşte cu usturoiul (în limbaj popular Usturoi Sălbatic). Se recomandă pentru a rafina preparatele condimentate, tochiturile şi diversele sosuri.

Leurda face parte din familia prazului și este originar din vestul și centrul Europei, unde crește sălbatic. Aroma sa este asemănătoare cu cel al usturoiului, dar mai ușoară cu o tentă de arpagic. Leurda stimulează apetitul și ajută la procesul de detoxifiere, "curățarea de primăvară".

Doriți să faceți mai multe lucruri dar încă simțiți febra după iarna lungă și obositoare? Leurda vă curăță metabolismul de acizii nedoriți care vă sufocă și păreți să fiți fără forță. “Usturoiul Sălbatic”, denumirea populară, acționează favorabil asupra circulației sanguine, purifică și curăță sângele, chiar contribuie la scăderea colesterolului acumulat în perioada de iarnă. Nu degeaba este prima plantă gustată de urși de-ndata ce ies din bârlog după hibernarea lungă. Totodată are conținut ridicat de fier și ajută la funcționarea mai bună a creierului.... este și afrodiziac, așa că nu mai stați pe gânduri ... haideți la gătit de bucate cu Leurdă

Puteți prepara un pesto sau o mâncărică de leurdă (precum cel de spanac, doar nu mai e nevoie să folosiți usturoi!). Recomandată la amestecuri de legume, preparate din cartofi, paste, salate, sosuri și la asezonarea bucatelor rafinate. Condimentați toate preparatele Dumneavoastră cu Leurdă, din belșug.

SONNENTOR folosește exclusiv leurda culeasă, selectată și uscată din România! 

Ingrediente: 100% leurda (allium ursinum) BIO

Cod: SO298

Brand: SONNENTOR

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Leurda BIO Sonnentor 18g

Leurda BIO Sonnentor 18g

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: