BH495

Produs nou

Resveratrol lipozomal 250ml Lipolife

Lei 323.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 307,3 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 291,2 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Resveratrol lipozomal 250ml Lipolife

Suplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.

Resveratrolul este un polifenol care se regaseste in special in alimentele cu coaja rosie sau inchisa la culoare (struguri rosii, afine, coacaze, etc.)

Este un puternic antioxidant, cu efecte benefice in special in probleme ale sistemului cardio-vascular, sustine o imunitate crescuta, lupta cu radicalii liberi, previne aparitia cancerului.

Un avantaj al suplimentelor lipozomale Lipolife este ca nu contine cantitati mari de alcool si soia precum alte suplimente lipozomale, contine doar urme de alcool, iar soia a fost inlocuita cu lecitina din floarea soarelui. De asemenea, nu contine nici zahar. 

Mod de administrare: 5ml pe zi in doza unica, echivalentul a 200mg de trans-resveratrol. Se poate amesteca/dilua in apa sau suc natural. A se agita bine inainte de utilizare. La recomandarea medicului, dozele standard se pot mari sau micsora.

Un flacon de 250ml = 50 de portii pentru 50 de zile.

Ingrediente: trans-resveratrol, Phosphatidylcholine derivate din lecitina de floarea soarelui, Vitamina E (antioxidant), Potassium Sorbate (conservant), apa, urme de Ethanol si Glycerol.

Important din Anglia

Flacon cu 250ml prevazut cu capac de dozare.

Notificare S.N.P.M.A.P.S AA 13340 din 20.01.2020

Cod: BH495

Brand: LIPOLIFE VITAMINE LIPOZOMALE

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Resveratrol lipozomal 250ml Lipolife

Resveratrol lipozomal 250ml Lipolife

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: