RX699

Produs nou

Lecitina (Lecithin) 1200mg 50 capsule moi Kal

Lei 54.0

-5%

Lei 51.3

Pret Redus!

Lecitina (Lecithin) 1200mg 50 capsule moi Kal

Supliment alimentar Lecithin 1200mg KAL, 50 capsule moi pe baza de lecitina din soia pentru sustinerea memoriei si reducerea colesterolului

- Contine lecitina din soia, complex de fosfolipide esentiale, ce sustine memoria, capacitatea de concentrare si reducerea colesterolului.

- sub forma de capsule moi, pentru administrare usoara

- poate ajunge pana la 50 de zile de administrare

Lecitina contine fosfolipide (fosfatidilserina, fosfatidilcolina, fosfatidiletanolamina, fosfatidilinozitol), acid linoleic, palmitic, oleic si stearic.

Fosfolipidele sunt componente principale ale lipidelor din membranele celulare, fiind esentiale pentru buna functionare a acestora.
Acestea au rolul de a mentine flexibilitatea membranelor, de a reduce stresul oxidativ si de a creste metabolizarea glucozei de la nivel cerebral.

Supliment alimentar Lecithin 1200mg KAL contribuie la

- sustinerea memoriei, a starii emotionale si a cresterii nivelului neurotransmitatorului acetilcolina, cu rol in transmiterea impulsurilor nervoase

- mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular prin:

» sustinerea unui nivel sangvin normal al colesterolului total, LDL-colesterolului, VLDL-colesterolului si al trigliceridelor:

▪ suport in limitarea absorbtiei intestinale a colesterolului si a formarii calculilor biliari de colesterol, prin emulsionarea grasimilor si stimularea secretiei biliare

▪ sustinerea sintezei hepatice a fosfolipidelor (actiune lipotropa); lecitina influenteaza negativ enzima implicata in formarea colesterolului (HMG-CoA reductaza), rezultatul fiind scaderea nivelului acestuia

- mentinerea absorbtiei digestive normale a vitaminelor A, D, E, K, Omega-3 si DHA (acid decosahexaenoic)

- buna functionare a sistemului imunitar prin sustinerea activitatii de fagocitare a macrofagelor (procesul de inglobare a elementelor straine organismului de catre macrofage)

Compozitie (Per 1 capsula): Lecitina 1200 mg (din soia) (cu fosfor 20mg)

Componente bioactive: Fosfatidilcolina, Vitamine Din Complexul B, Fosfatidilinozitol, Fosfatidiletanolamina

Administrare: Cate 1 capsula de 1-3 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii: Utilizarea de catre persoanele alergice la soia sau la oricare dintre celelalte componente se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Cod: RX699

Brand: KAL VITAMINS

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Write a review

Lecitina (Lecithin) 1200mg 50 capsule moi Kal

Lecitina (Lecithin) 1200mg 50 capsule moi Kal

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: