BH45

Produs nou

Cacao pulbere Criollo Raw Bio 200g Dragon Superfood

Lei 31.0

-5%

Lei 29.5

Pret Redus!

Cacao pulbere Criollo Raw Bio 200g Dragon Superfood

Pudra organica de cacao Criollo este extrasa prin procedee mecanice, la rece. Nu sunt folositi in procesul de productie solventi, hexani, cum sunt folositi din pacate la majoritatea pudrelor de cacao de pe piata. Cacao este unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Adaugati pulberea la prajituri, la bautura de cacao, practic oriunde aveti nevoie de un gust si o culoarea de ciocolata.

Pudra de cacao provine de la boabele de cacao, dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele si sa obtinem deja pudra de cacao. Dupa ce se extrage untul de cacao din boabe, masa ramasa se usuca si apoi se macina pana se face o pudra foarte fina. Pudra de cacao este maron inchis, are gust amarui si da gustul inconfundabil de ciocolata atunci cand preparam cu ea deserturi.

Studiile privind beneficiile pudrei de cacao arata ca aceasta are capacitatea de a imbunatati memoria, de a combate stresul, surmenajul psihic si depresia, printre altele. Astfel, persoanele care trec printr-o perioada dificila, sunt stresate si au tendinte depresive ar trebui sa consume 2 cani de cacao pe zi.

Stiati ca: Criollo este cel mai rar si cel mai apreciat dintre cele 3 soiuri de cacao cunoscute (Criollo, Forastero si Trinitario)? Este originar din nordul Americii de Sud si reprezinta mai putin de 3% din productia mondiala de cacao. Boabele de cacao Criollo sunt foarte apreciate pentru parfumul delicat si aroma complexa si foarte fina.

Criollo este o specie de cacao ale carei fructe au o pielita de culoare inchisa si produsul finit este de o calitate deosebit de apreciata. Planta este insa destul de sensibila, iar fructele sale sunt mici, astfel ca productia acestei specii este invers proportionala cu randamentul dat de specie.

Cacaoa obtinuta din aceasta specie are o culoare deschisa si o aroma dulce si rafinata. Boabele de cacao Criollo sunt considerate ca fiind perfecte, Criollo fiind o specie de cacao cultivata pentru prima data de catre meso-americani cu cateva secole in urma.

Boabele de cacao Criollo sunt cel mai bine cunoscut pentru aromele lor bogate si complicate, care le ofera un gust excelent. Boabele de cacao Criollo sunt preferate, deoarece acestea au nevoie de timp de fermentare mai putin si mai putina caldura pentru a extrage aroma lor bogata.

Ingrediente: pulbere de cacao Criollo BIO. Origine: Peru

Brand: DRAGON SUPERFOOD

Cod: BH45

Reviews

Gradul de multumire 
2019-01-10
recomand

produsele sunt de calitate !mulțumim !

  Gradul de multumire 
  2018-08-06
  multumesc

  Toate produsele incercate au fost foarte bune! Recomand cu drag!

   Write your review!

   Write a review

   Cacao pulbere Criollo Raw Bio 200g Dragon Superfood

   Cacao pulbere Criollo Raw Bio 200g Dragon Superfood

   Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

   14 other products in the same category: