BH487

Produs nou

Lipolife HistX complex lipozomal de Vitamina C si Quercitin 250ml

Lei 235.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 223,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 212 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Lipolife HistX complex lipozomal de Vitamina C si Quercitin 250ml

Suplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.

Vitamina C lipozomala de la Lipolife este formulata cu Quali-C, o sursa de Vitamina C fabricata in Scotia (99% din materia prima folosita ca Vitamina C in suplimente provine din China).

Quercitina este unul dintre cele mai potente flavonoide. Ajuta la intarirea sistemului imunitar, reduce inflamatiile, previne cancerul, previne aparitia bolilor sistemului nervos, ajuta circulatia si inima, lupta impotriva infectiilor.

Un avantaj al suplimentelor lipozomale Lipolife este ca nu contine cantitati mari de alcool si soia precum alte suplimente lipozomale, contine doar urme de alcool, iar soia a fost inlocuita cu lecitina din floarea soarelui. De asemenea, nu contine nici zahar. 

Mod de administrare: 5ml pe zi in doza unica, echivalentul a 500mg Vitamina C, reprezentand 625% din VNR, si 150mg de quercitina. Se poate amesteca/dilua in apa sau suc natural. A se agita bine inainte de utilizare. La recomandarea medicului, dozele standard se pot mari sau micsora.

Un flacon de 250ml = 50 de portii pentru 50 de zile.

Ingrediente: Vitamina C (sub forma de sodium si potasium ascorbate), Quercitina, Phosphatidylcholine derivate din lecitina de floarea soarelui, Vitamina E (antioxidant), Potassium Sorbate (conservant), apa, urme de Ethanol si Glycerol.

Important din Anglia

Flacon cu 250ml prevazut cu capac de dozare.

Notificare S.N.P.M.A.P.S  AA 13338/ 20.01.2020

Cod: BH487

Brand: LIPOLIFE VITAMINE LIPOZOMALE

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Lipolife HistX complex lipozomal de Vitamina C si Quercitin 250ml

Lipolife HistX complex lipozomal de Vitamina C si Quercitin 250ml

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: