FC88

Produs nou

Curatitor de Colon cu Psyllium 100 capsule Provita Nutrition

Lei 91.0

Curatitor de Colon cu Psyllium 100 capsule Provita Nutrition

 • Curăță colonul, reface mucoasa intestinală și flora bacteriană.
 • Îmbunătățește digestia și previne constipația.
 • Contribuie la scăderea în greutate.
 • Bun detoxifiant pentru întregul organism.
 • 100% natural, cu psyllium, konjac, nucă neagră, scoarță de Ulm alb, Senna și Lactobacillus acidophilus.
 • Datorită eliminării toxinelor din colon, administrarea acestui supliment contribuie la creșterea energiei și concentrării.
 • Fabricat în Canada conform standardelor: GMP, QCM si ISO 9001.

Colon Cleanser este o formulă naturală care asigură o detoxifiere a colonului, susținând un tract gastrointestinal sănătos.

Ce beneficii oferă Colon Cleanser?

Dietele moderne și alimentele prelucrate blochează tractul digestiv cu deșeuri pentru care nu a fost proiectat. Colon Cleanser este o formulă inovatoare pentru a obține o curățare blândă și minuțioasă a colonului, folosind substanțe vegetale simple, dar atent alese, care elimină reziduurile, paraziții și bacteriile patogene și repopulează și reactivează flora intestinală într-un mod sănătos. Suntem victimele intestinelor nedeparazitate. Moartea începe în intestine, iar colonul trebuie curățat cel puțin de 2 ori pe an. Pare de necrezut, dar intestinele și mai ales colonul sunt  ca o “țeavă de canalizare” a corpului prin care trec o multitudine de deșeuri care se depun încet pe pereții și în striurile colonului. Constipația, balonările, gazele, crampele, paraziții, durerile de stomac, oboseala cronică, problemele digestive, sindromul de colon iritabil, cancerul de colon, scaunul urât mirositor, candidoza, toate pot fi cauzate de necurățarea corespunzătoare și periodică a intestinelor. Mai mult, sistemul imunitar poate fi grav afectat. Un intestin curat înseamnă o digestie mai bună și un pas în plus pentru a evita obezitatea, oboseala cronică, balonările, paraziții, boala Crohn, cancerul de colon, sindromul de colon iritabil, infecțiile etc.

Pentru detoxifierea și curățarea colonului este necesară o combinație de ingrediente asociate pentru a eficientiza hidratarea, deparazitarea, protejarea mucoasei intestinale, popularea cu probiotice (Lactobacillus acidophilus) și prebiotice ca hrană pentru acestea din urmă. Este foarte important să conțină și un laxativ ușor, Senna, care nu inflamează colonul. Colon Cleanser are în componența sa și aceste ingrediente active: psyllium, konjac, nucă neagră, scoarță de Ulm alb, Senna si Lactobacillus acidophilus.

 1. Pulberea de psyllium este o sursă naturală de fibre nesolubile care asigură mișcări intestinale regulate și de asemenea crește volumul bolusului, reducere colesterolul și menține sănătatea cardiovasculară;
 2. Extractul din frunze de Senna este un remediu clasic pentru un intestin leneș la persoanele în vârstă, dar este bun și pentru mamele care au născut de curând; foarte bine tolerat, poate fi utilizat pe termen lung;
 3. Konjac Glucomannan este o fibră naturală solubilă care regularizează glicemia și colesterolul și reduce apetitul;
 4. Nuca neagră reglează tranzitul intestinal, tonifică mucoasa intestinală și este un puternic antiparazitar;
 5. Scoarța de Ulm alb are efecte astringente, antihemoragice, antidiareice, cicatrizante, hemostatice și depurative;
 6. Lactobacillus acidophilus este un probiotic important în menținerea unui colon activ, ferit de bacterii patogene;
 7. Pectina din Măr este un prebiotic care ajută probioticele să se dezvolte benefic.

Fiecare capsula contine:

Psyllium Seed Husk (Plantago ovata)300 mg
Konjac Glucomannan (Amorphophallus)60 mg
Nuca neagra (Juglans nigra) Extract 4:1150 mg
Pulbere de Sena (Cassia angustifolia)50 mg
Slippery Elm Bark (Ulm alb) (Ulmus fulva)50 mg
Pectina din mar25 mg
Acidofillus Lactobacilus 10 miliarde UA/g50 mg

Nu conține: lactate, ou, gluten, soia, grâu, porumb, îndulcitori, coloranți sau conservanți artificiali.

Utilizare:

 • Întreținere (pe termen lung): 1 – 2 capsule pe zi de preferință seara, înainte de culcare.
 • Terapeutic: 2 capsule dimineața cu 30 minute înainte de masă și 2 capsule seara cu 30 minute înainte de masă. Se va administra cu cel puțin un pahar de apă. Pe parcursul zilei se vor consuma minim 2 litri de apă plată.

Brand: PROVITA

Cod: FC88

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Grade 
2018-05-05
recomand

Va multumesc pentru promptitudine. Produsul este minunat, va recomand tuturor

  Write a review

  Curatitor de Colon cu Psyllium 100 capsule Provita Nutrition

  Curatitor de Colon cu Psyllium 100 capsule Provita Nutrition

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  30 other products in the same category: