RX684

Produs nou

Indole-3 Supreme 30 capsule vegetale Solaray

Lei 240.5

-5%

Lei 228.5

Pret Redus!

Indole-3 Supreme 30 capsule vegetale Solaray

Supliment alimentar Indole-3 Supreme Solaray, 30 capsule vegetale ce sustine metabolismul estrogenilor si actiunea lor la nivelul aparatului genital

- Formula avansata pe baza de Indole-3 Carbinol si extracte standardizate, ce sustine metabolismul estrogenilor si actiunea lor la nivelul aparatelor genitale feminin si masculin.

contine Indole-3 Carbinol, 200 mg/capsula

- adaos de crucifere, vitamine si extract standardizat de Rozmarin, ce ofera garantat 5mg (20%) diterpene (compusi activi), compusi cu actiune sinergica

- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

Supliment alimentar Indole-3 Supreme Solaray contribuie la:

- echilibrarea metabolismului estrogenilor si a actiunii lor la nivelul aparatului genital feminin si masculin, prin:

» suport in reducerea legarii estrogenilor de receptorii celulari specifici din diferite tesuturi (activitate antagonist-estrogenica)

» sustinerea reducerii actiunii enzimei aromataza care transforma testosteronul in estrogeni

» favorizarea conversiei estradiolului in estriol (forma activa in celulele care nu se divid normal)

» suport in reducerea formarii metabolitilor 17-beta-estradiolului (de ex: 16-alfa-hidroxiestrona este un metabolit cu actiune estrogenica intensa)

» mentinerea raportului 2-alfa-hidroxiestrona/16-alfa-hidroxiestrona la o valoare cu actiune protectoare (estrogenul poate fi metabolizat prin doua canale: canalul protector, in care estrogenul este metabolizat in 2-hidroxiestrona si 2-hidroxiestradiol, si un canal mai puternic, in care estrogenul este metabolizat in 16-alfa-hidroxiestrona)

» sustinerea eliminarii normale a hormonilor si compusilor aflati peste limite normale in organism (sustine faza a II-a a detoxifierii hepatice)

- sustinerea diviziunii celulare normale prin:

» suport in procesul de descompunere a celulelor care se divid si se multiplica intr-un ritm necontrolat

» mentinerea structurii normale a ADN-ului si a activitatii genelor implicate in reglarea ratei de diviziune normala: p53 si p21

Compozitie (Per 1 capsula): Indole-3 Carbinol 200 mg, Broccoli 50 mg (Brassica oleracea var. italica), Varza de Bruxelles 50 mg (Brassica oleracea var. gemmifera), Varza 50 mg (Brassica oleracea), Conopida 50 mg (Brassica oleracea var. botrytis), Varza create 50 mg (Brassica oleracea var. acephala), Rozmarin 25 mg (Rosmarinus officinalis) (extract standardizat din frunza, garantat 5mg [20%] diterpene), Vitamina C 120 mg, Vitamina E 16.78 mg (sursa naturala d-alfa tocoferil succinat), Lecitina 20 mg (din soia)

Administrare:1 capsula/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii: Utilizarea de catre persoanele cu alergie la soia sau la oricare dintre celelalte componente se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Cod: RX684

Brand: SOLARAY

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Write a review

Indole-3 Supreme 30 capsule vegetale Solaray

Indole-3 Supreme 30 capsule vegetale Solaray

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: