FC100

Produs nou

Liver Hepato Protect Provita Nutrition 45 capsule

Lei 97.0

Liver Hepato Protect Provita Nutrition 45 capsule

Formulatia folosita in Liver Hepato Protect Provita reflecta o compozitie Forte unica si complexa care asigura o hranire, rejuvenare si detoxificare eficienta a ficatului si vezicii biliare. Organismul nostru este supus zi de zi actiunii daunatoare a toxinelor. Ficatul lupta in permanenta ca sa elimine aceasta invazie a toxinelor, curatind si purificand sangele 24 de ore din 24. Uneori ficatul oboseste si trebuie sustinut. Alteori celulele hepatice sunt daunate fie de la toxine fie de la alcool, in care caz este nevoie de o actiune reparatorie.

Silimarina este binecunoscuta pentru efectul hepato-protector si detoxifiant. Liver Hepato Protect Provita contine dozajul terapeutic maxim posibil extras din 5000 mg de pulbere de Armurariu (Sylibum marianum). Cynara scolymnus care este unul dintre cei mai eficienti detoxificatori si regeneratori atat ai celulei hepatice cat si ai vezicii biliare. Stabilizeaza de asemenea membrana celulei hepatice, asigura producerea si scurgerea bilei. Dandelion (Taraxacum officinale) este binecunoscut pentru efectul benefic asupra vezicii biliare.

Combinatia Acid Alfa Lipoic + L-Glutationa (redusa) + Seleniu este o combinatie sinergica ce asigura detoxifierea celulei hepatice (Selenometionina este forma de Seleniu cea mai indicata pentru ficat). Curcuma longa este un antioxidant puternic si un anti-cancerigen recomandat in toate afectiunile ficatului in timp ce Foeniculum vulgare asigura eliminarea toxinelor si grasimii acumulate in ficat (steatoza- ficat gras).

Actiuni: Regenereaza celula hepatica in: ficat obosit, ficat gras (steatoza), hepatita, ciroza. Elimina toxinele si radiatiile din ficat, sange si tiroida. Asigura o nutritie complexa pentru Ficat, Suport pentru functia hepatica si functia biliara.

Recomandari Generale: Ficat obosit, ficat intoxicat, insuficienta hepatica, steatoza, ficat intoxicat, alcoolism, hepatite cronice (inclusiv cele agresive) de etiologie virala, hepatite toxice (mai ales alcoolice), ciroze compensate, insuficienta hepatica; profilactica, in timpul administrarii unor substante potential hepatotoxice.

Profilactic: in timpul administrarii unor substante potential hepatotoxice., in alcoolism.
Preventiv: pentru regenerarea si mentinerea bunei functionalitati a ficatului si vezicii biliare.
Terapeutic: Hepatite cronice (inclusiv cele agresive) de etiologie virala, hepatite toxice (mai ales alcoolice), ciroze compensate, insuficienta hepatica.

Compozitie: Milk Thistle- Armurariu 20:1 PE 80% Silmarina 250 mg =5000 mg; Ridiche neagra (Raphanus sativus-niger) 140 mg; Radacina de sfecla neagra Extract (Beta vulgaris) 150 mg; Dandelion Root (Taraxacum Officinale) 10:1 P.E 3% flavonoids 50 mg = 500 mg; Artichoke (Cynara scolymus) 15:1 P.E 5% cynarin 35 mg = 525 mg; Curcumin (Curcuma longa) 18:1 P.E 95% curcuminoizi 50 mg = 900 mg; Fennel seed P.E (Foeniculum vulgare) 50 mg; Acid Alfa Lipoic 50 mg; L-Glutationa (redusa) 5 mg; L-Selenometionina 10 mcg; P.E. = Powder extract. Produs avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare, certificat de notificare seria AA / nr. 3682 / 2010. 5.000 mg de armurariu (Silimarina) per capsula - 45 capsule esentiale pentru ficat. Fabricat in Canada cf. normei de calitate GMP

Administrare: pe stomacul gol, cu minimum 30 minute inainte de mese)

Intretinere: 1 capsula pe zi. Persoane care traiesc in mediu urban sau in mediu toxic: 2 capsule pe zi (1-0-1) timp de cateva luni pe an. Steatoza hepatica (ficat gras): 3 - 4 capsule/zi (1-1-1) sau (1-2-1). Hepatite, Ciroze grave: 2 capsule de 3 ori pe zi (2-2-2) pe stomacul gol minimum timp de 60-90 de zile. Doza zilnica maxima admisa: 6 capsule/zi

Precautii: Nu se foloseste suplimentul in cazul femeilor insarcinate sau al celor care alapteaza. A se administra cu prudenta de catre persoanele diabetice sau care iau antidiabetice orale.

Brand: Provita Nutrition

Cod: FC100

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Grade 
2018-01-13
Recomand Biorganicbubu

Produse f bune, promptitudine,seriozitate, Recomand!

    Write a review

    Liver Hepato Protect Provita Nutrition 45 capsule

    Liver Hepato Protect Provita Nutrition 45 capsule

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: