FC109

Produs nou

Agaricus Blazei Murill 1000 mg Provita Nutrition 90 capsule

Lei 90.0

Agaricus Blazei Murill 1000 mg Provita Nutrition 90 capsule

Agaricus Blazei Muril o ciuperca originala din Brazilia care contine o clasa speciala de polizaharide cunoscute sub numele de Beta Glucan. Beta Glucan este un stimulator puternic al sistemului imunitar prin activarea macrofagelor. Studiile au demonstrat beneficiile Beta Glucanului nu numai prin actiunea pozitiva asupra macrofagelor dar si prin stimularea Limfocitelor B, Celulelor Ucigase Naturale (Natural Killer Cells) si Celulelor Supresoare T. In plus, Beta Glucan este un foarte bun antioxidant si anti-radicali liberi. Beta Glucan este un adjuvant foarte bun in tratamentul cancerului. Beta Glucan ajuta de asemenea la scaderea colesterolului.

Prin anii 1970, doi cercetatori Americani de la Universitatea de Stat din Pensylvania vizitand Brazilia au descoperit ca intr-o anumita zona, populatia nativa era nu numai extrem de sanatoasa dar si longeviva, cu un procentaj extrem de mare al acelora depasind 100 de ani. Secretul lor? Foarte simplu! Consumau o ciuperca si anume Agaricus Blazei Murill. A inceput atunci introducerea si a acestei ciuperci in circuitul terapiilor naturiste si alternative.

Agaricus Blazei Murill energizeaza organismul la nivel celular ajutandu-l sa lupte contra bolilor invazive si degenerative. Rezultate bune s-au remarcat in afectiunile sistemului nervos si in cazurile de Scleroza Multipla si Epilepsie. In lupta contra cancerului, Agaricus Blazei Murill se poate asocia cu celelalte ciuperci terapeutice precum Reishi-Ganoderma, Maitake si Shiitake. Prin combinare in proportii bine definite (dupa tipul de cancer) se poate realiza un "coctail" anti-cancerigen foarte eficient.

Actiune: Stimulant Longevitate, Imunostimulator, Anticancerigen, Epilepsie, Sistem Nervos. Provita Nutrition & Health este printre putinele firme care ofera un extract pulbere concentrata din Agaricus Blazei Murill. In unele culturi, Agaricus este poreclita si Ciuperca lui Dumnezeu.

Continutul bogat in elemente stimulante pentru organismul uman, fac din consumul acestor ciuperci terapeutice un remediu miraculos pentru tratarea tuturor afectiunilor, unele din ele chiar foarte grave, cum ar fi: cancer, diabet, hepatita, boli renale, boli cardiovasculare, epilepsie, scleroza; reumatism, artrita, dementa, imbatranire, septicemie, leucemie, limfoma, etc.

Compozitie: capsula (425 mg): extract hidroalcoolic 4:1 din pulbere de Agaricus (Agaricus subrufescens), echivalent a 1000 mg pulbere – 250,0 mg; Excipienti: celuloza microcristalina – 90,0 mg, sterat de magneziu – 10,0 mg; capsula (gelatina) – 75,0 mg. Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti. Produs notificat de Institutul de Bioresurse Alimentare, Aviz de notificare Nr. 4707/ 2010. Calitate Farmaceutica QCMS/GMP. Un Produs Original Canadian Garantat! Echivalentul a 1000 mg de pulbere uscata.

Administrare: 1-2 capsule de 3 ori pe zi intre mese.

Precautii: Consultati medicul daca suferiti de orice afectiune sau daca administrati medicamente de sinteza. A nu se administra in caz de sarcina sau lauzie.

Brand: Provita Nutrition

Cod: FC109

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Agaricus Blazei Murill 1000 mg Provita Nutrition 90 capsule

Agaricus Blazei Murill 1000 mg Provita Nutrition 90 capsule

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

12 other products in the same category: