FC126

Produs nou

Colostrum (Colastra) 500 mg 90 capsule Organika

Lei 105.0

Colostrum (Colastra) 500 mg 90 capsule Organika

Colostrum (Colastra) de calitate “A” select

  • Concentrat bioactiv cu 30% IgG (Imunoglobulina), de calitate “A” select.
  • Intareste sistemul imunitar, lupta contra imbatranirii.
  • Stimuleaza productia si eliberearea hormonului uman de crestere (HGH).
  • Bogat in imunoglobulina, anticorpi si IGF-1 (Factorul de crestere de tip Insulina).
  • Un produs de calitate superioara. Poarta stampilele QCM si GMP.

Colostrum (Colastra) este prima secretie a glandelor mamare care se prezinta ca un lichid galbui, alcalin si foarte bogat in imunoglobulina (IgA, IgB, IgE, IgG), proteine si anticorpi. Printr-un proces de fabricatie specific, acest lichid este concentrat si stabilizat pentru consumul uman.

Colostrum este de asemenea bogat in IGF-1 (insulin like growth factor 1), un factor de crestere cu actiune anabolica superioara cu 24% insulina, un factor strict necesar pentru utilizarea eficienta de catre organism a hormonului uman de crestere (HGH), un hormon esential in combaterea procesului de imbatranire a organismului, in reglarea sistemului imunitar etc.

Aceasta prima secretie a glandelor mamare da efectiv „startul” sistemului imunitar al noului nascut, pregatindu-l pentru impactul cu mediul inconjurator, la atacul microbilor si bacteriilor precum si pentru lansarea procesului de crestere.

  • Se recomanda cel putin o data pe an ca un intaritor general al sistemului imunitar si al cresterii rezistentei la imbolnaviri prin aport de imunoglobulina.
  • Se recomanda in mod special persoanelor adulte cu un sistem imunitar slab si copiilor care se imbolnavesc des.
  • Se recomanda persoanelor care au un deficit de hormon de crestere sau care au o insuficienta a receptorilor pentru hormonul uman de crestere (HGH).
  • Administrat in asociere cu L-arginina si cu L-lysine (L-lizina), stimuleaza productia si eliberarea in sange a hormonului uman de crestere (HGH) contribuind la incetinirea procesului de imbatranire.
  • eficient pentru refacerea sistemului imunitar la pacientii de cancer care au fost supusi la chimoterapie cu citostatice sau la terapie cu radiatii.

Fiecare capsula contine:

Colostrum bioactiv din bovina

500 mg (extras din bovina canadiana de pasune tip „A” select)

Contine minumum 150 mg de imunoglobulina tip G (IgG).

Modul recomandat de administrare: 1-2 capsule de 2 ori pe zi pe stomacul gol.

Brand: ORGANIKA

Cod: FC126

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Colostrum (Colastra) 500 mg 90 capsule Organika

Colostrum (Colastra) 500 mg 90 capsule Organika

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: