BM179

Produs nou

Quinoa alba bio, fara gluten 400g Fior di Loto

Lei 33.0

-5%

Lei 31.4

Pret Redus!

Quinoa alba bio, fara gluten 400g Fior di Loto

Quinoa este unul dintre cele mai nutritive alimente cunoscute la ora actuala si se gaseste sub forma de seminte, faina, paste, lapte si fulgi. Datorita continutului sau de grasimi naturale quinoa trebuie pastrata in recipiente inchise ermetic, in locuri intunecate si racoroase. In cazul fainii este recomandabil sa fie tinuta chiar in frigider.

Quinoa este foarte bogata in proteine, calciu si fier. Este o sursa buna de vitamina E si de folati. Coexistenta tuturor celor 8 tipuri de aminoacizi fac din quinoa o proteina completa. 1/2 de cana de quinoa acopera necesarul zilnic de proteine al unui copil. Toate celelalte cereale au jumatate din cantitatea de proteine care se gaseste in quinoa.

Quinoa contine albumina, necesara unei bune dezvoltari a organismului, este saraca in sodiu si nu contine gluten. Mai mult decat atat, Quinoa BIO contine aminoacidul numit lizina, esential pentru dezvoltarea tesuturilor si repararea acestora. Datorita continutului ridicat de proteina, quinoa BIO este o alegere ideala pentru vegetarieni (preocupati in general, in lipsa carnii, de aportul adecvat de proteine). Deoarece quinoa este o sursa foarte buna de mangan, magneziu, fier, cupru si fosfor, ea poate fi deosebit de valoroasa si pentru persoanele cu migrene, diabet zaharat si ateroscleroza. Quinoa BIO este, de asemenea, o sursa buna de riboflavina, care este necesara pentru producerea de energie in interiorul celulelor.

Stiati ca ... Quinoa poate fi introdusa in alimentatia copilului incepand cu varsta de 8 luni? Pentru ca nu contine gluten, quinoa este foarte bine tolerata si de copii mai mici de 8 luni, insa decizia ii apartine parintelui.

Cititi si Care sunt beneficiile pe care le aduce quinoa sanatatii?

Ingrediente: quinoa alba bio, certificata fara gluten

100g de produs contin in medie:

Valoare energetica: 1492kj / 354kcal

Grasimi: 6.1g (din care acizi grasi saturati: 0.7g)

Carbohidrati: 57g(din care zaharuri: 4.0g)

Proteine: 14g;

Fibre: 4.0g;

Sare: 0,013g.

Cod: BM179

Brand: FIOR DI LOTO BIO

Reviews

Gradul de multumire 
2017-09-18
incantare

sunt foarte multumita de tot ce am luat de voi si de felul in care decurge comanda. Imi place sa comand la Biorganicbubu: consiliere ireprosabila (intrebari sa fie ca raspunsuri primim :)) ), produse de calitate, discounturi in functie de comanda, promptitudine in livrare si mici atentii la fiecare colet. Felicitari. Revin cu drag de fiecare data

    Gradul de multumire 
    2015-11-11
    Seminte de quinoa BIO, 500 g

    Intr-adevar o super cereala. Am inceput sa o folosesc in diversificarea lui BB si am ajuns sa o utilizez la ardei umpluti, sarmalute, supe, salate etc. Este foarte versatila si imi place ca nu are gust specific ce ar putea schimba gustul celorlalte alimente - info pt cei care nu au indraznit sa o foloseasca pana acum :P

      Write your review!

      Write a review

      Quinoa alba bio, fara gluten 400g Fior di Loto

      Quinoa alba bio, fara gluten 400g Fior di Loto

      Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

      30 other products in the same category: