BH1382

Produs nou

Rozmarin bio, fara gluten 25g Cook

Lei 15.5

-5%

Lei 14.7

Pret Redus!

Rozmarin bio, fara gluten 25g Cook

Fara gluten.

Rozmarinul este folosit inca din vremurile antice, datorita proprietatilor sale medicinale. Grecii antici si romanii foloseau cu precadere rozmarinul in bucatarie sau ca planta medicinala. Rozmarinul era folosit in mod traditional pentru a ameliora durerile musculare, pentru a sustine sistemul imunitar si pe cel circulator, dar si pentru imbunatatirea memoriei - intelectualii greci isi decorau capetele cu coroane de rozmarin - sau cresterea parului.

În prezent, frunzele de rozmarin sunt folosite drept mirodenie pentru prepararea alimentelor, datorita aromei bogate. Rozmarinul are in acelasi timp un continut ridicat de calciu, fier si vitamina B6. Rozmarinul poate fi folosit ca planta uscata sau extract pulverizat, pentru ceaiuri si diferite suplimente alimentare.In recipient gata de utilizat (tip solnita), doar presarati peste preparatele culinare. Dupa golire, recipientul se poate refolosi.

Cook este o marca franceza de condimente bio si esente bio premium, calitatea fiind pe primul loc in procesul de selectie a materiei prime folosite.

Ingrediente: frunze de rozmarin*. *din agricultura ecologica

Sugestie de folosire: ca si condiment in diverse preparate culinare.

Produs certificat ecologic.

Cod: BH1382

Brand: COOK BIO

Reviews

Gradul de multumire 
2018-03-29
produse foarte bune

Foarte bune produsele. Recomand cu căldură

    Gradul de multumire 
    2017-09-18
    recomand

    sunt foarte multumita de tot ce am luat de voi si de felul in care decurge comanda. Imi place sa comand la Biorganicbubu: consiliere ireprosabila (intrebari sa fie ca raspunsuri primim :)) ), produse de calitate, discounturi in functie de comanda, promptitudine in livrare si mici atentii la fiecare colet. Felicitari. Revin cu drag de fiecare data

      Write your review!

      Write a review

      Rozmarin bio, fara gluten 25g Cook

      Rozmarin bio, fara gluten 25g Cook

      Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

      30 other products in the same category: