OK294

Produs nou

Crema de ochi antirid si anticearcan cu perle si cafeina 15ml Lavera

Lei 94.0

-5%

Lei 89.3

Pret Redus!

Crema de ochi antirid si anticearcan cu perle si cafeina 15ml Lavera

Un produs nou, inovatie marca Lavera: Crema de ochi iluminatoare antirid si anticearcan cu extract de perle si cafeina. Acopera instantaneu cearcanele, ridurile fine si oboseala. De culoarea perlei, aceasta crema iluminatoare contine extract de perle si pigmenti minerali care reflecta lumina, ascunzand cearcanele si dand stralucire tenului tern, obosit din jurul ochilor. Crema de ochi iluminatoare antirid si anticearcan cu extract de perle si cafeina Lavera contine ingrediente active esentiale antiage, precum acidul hialuronic si cafeina, avand astfel un dublu rol: de a acoperi cearcanele si oboseala, dar si de a reduce liniile fine din jurul ochilor.

Crema de ochi iluminatoare antirid si anticearcan cu extract de perle si cafeina Lavera este testata oftalmologic si dermatologic, iar eficienta sa a fost confirmata de un institut independent.

Aplicati o cantitate mica de Crema de ochi iluminatoare antirid si anticearcan cu extract de perle si cafeina Lavera pe pleoapa inferioara si tapotati usor pana la absorbtie

Ingrediente: Water (Aqua), Glycerin, Alcohol*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Dodecane, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glyceryl Stearate Citrate, Mica (CI77019), Fragrance (Parfum)**, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Camellia Oleifera Leaf Extract*, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract*, Caffeine*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Xylitylglucoside, Titanium Dioxide (CI77891), Dehydroxanthan Gum, Xanthan Gum, Sodium Lactate, Glucose Glutamate, Anhydroxylitol, Xylitol, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Lecithin, Silica, Cichorium Intybus (Chicory) Root Extract, Algae, Magnesium Gluconate, Maltose, Hydrolyzed Pearl, Iron Oxide (CI77491), Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Linalool**, Limonene**, Citronellol**, Citral**, Geraniol**, Benzyl Benzoate**.

*ingredients from certified organic agriculture.

**from natural essential oils

BrandLAVERA

Cod: OK294

Reviews

Gradul de multumire 
2023-04-03
multumita

Este o crema blanda si hidratanta, potrivita chiar si pentru un purtator de lentile de contact, cu ochi sensibili. Am sesizat o imbunatatire considerabila a aspectului cearcanelor. Sunt la al doilea flacon si voi continua sa o folosesc.

    Gradul de multumire 
    2022-08-25
    foarte ok

    Recomand cu mare drag Biorganicbubu! Sunt foarte multumita de produsele achizitionate!

      Gradul de multumire 
      2017-09-19
      recomand

      O crema foarte buna, o recomand.

        Write your review!

        Write a review

        Crema de ochi antirid si anticearcan cu perle si cafeina 15ml Lavera

        Crema de ochi antirid si anticearcan cu perle si cafeina 15ml Lavera

        Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

        30 other products in the same category: