BH103

Produs nou

Sare franceza pura de mare (sare celtica) fina 500g Smart Organic

Lei 26.0

-5%

Lei 24.7

Pret Redus!

Sare franceza pura de mare (sare celtica) fina 500g Smart Organic

Sarea este esentiala pentru organismul nostru. Fara sare, practic nu am mai exista. Insa aici vorbim de sarea naturala pura. Din pacate, sarea din magazine, asa zisa sare de masa, este rafinata, si nu mai are nici pe departe calitatile sarii in starea ei cea mai pura. Consumul excesiv de sare rafinata poate avea legatura cu cresterea tensiunii arteriale, insa niciodata o sare naturala pura nu va creste tensiunea arteriala. Ba din contra, lipsa sarii din organism poate duce chiar la hipertensiune. Deci putem consuma sare fara probleme, totul este sa stim ce fel de sare sa alegem.

Sa revenim la sarea celtica :) Sarea celtica este cunoscuta si sub numele de sare gri, datorita culorii sale care o diferentiaza de alte tipuri de sare cum sunt cele de Himalaya sau sarea obisnuita de mare. Sarea celtica este o sare de mare care se extrage din Atlantic, in Franta, pe coastele Britaniei. Ea este extrasa prin metoda celtica, adica se foloseste pentru extragere si uscare exclusiv unelte de lemn, fara metal. Sarea este uscata in mod natural, la soare. Fiind o sare nerafinata, regasim in ea toate cele 84 de oligoelemente prezente in apa de mare si in organismul nostru.

Proprietatile terapeutice ale sarii celtice sunt multiple. Sarea celtica se spune ca are exact efectele opuse sarii rafinate. Adica daca sarea rafinata creste tensiunea, sarea celtica o normalizeaza. Inlocuiti sarea de bucatarie cu aceasta sare, si va veti convinge de calitatile ei.

Brand: DRAGON SUPERFOOD

Cod: BH103

Reviews

Gradul de multumire 
2022-09-22
super

Sunteti foarte buni in ceea ce faceti, am invatat multe de pe acest site... Imi place grija pe care o acordati informarii.
Ma declar fan, sunt foarte multumita de produsele luate de la voi. Felicitari

  Gradul de multumire 
  2018-03-26
  recomand

  Sunt clienta acestui magazin de mai bine de 4 ani si voi continua sa fiu!

   Gradul de multumire 
   2017-10-03
   Foarte buna

   Ma bucur ca nu are antiaglomeranti - nu pot spune acelasi lucru despre alte saruri de mare asa zise naturale.

    Write your review!

    Write a review

    Sare franceza pura de mare (sare celtica) fina 500g Smart Organic

    Sare franceza pura de mare (sare celtica) fina 500g Smart Organic

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    29 other products in the same category: