BR07

Produs nou

Sapun organic de Castilia aroma Citrice 140g Dr Bronner

Lei 27.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 25,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 24,3 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Sapun organic de Castilia aroma Citrice 140g Dr Bronner

Dr. Bronner a combinat ulei organic de portocala, lamaie si lime intr-o singura experienta, unica, revigoranta, proaspata rezultand Sapunul Dr. Bronner cu aroma de citrice. Sapun pur de Castilia Dr Bronner din uleiuri vegetale de masline (ingredientul de baza in reteta sapunurilor de Castilia), cocos (un minunat spumat), palmier, jojoba si canepa (similare sebumului produs de piele), combinate cu uleiuri esentiale organice. Sapunul Dr. Bronner cu Citrice lasa pielea catifelata, cu o senzatie placuta la atingere, fiind si mai cremoase si hidratante decat sapunurile lichide, insa mirosul dat de uleiurile esentiale este mai subtil in aceasta varianta. Toate sapunurile Dr. Bronner contin Vitamina E naturala din seminte de floarea soarelui si acid citric din tapioca fermentata – pentru a inlocui conservantii chimici folositi in alte sapunuri.

Magic Soaps – pentru ca magia exista dincolo de produs! Utilizari multiple: maini, ten, corp, par, ras. In gospodarie, sapunul solid este la fel de eficient ca si cel lichid, insa trebuie dizolvat in apa, astfel ca cel lichid este mai recomandat in acest caz.

Ingrediente: Ulei Organic de Cocos*, Ulei Organic de Palmier*, Hidroxid de Sodiu**, Apa, Ulei Organic de portocale, Ulei Organic de Masline*, Ulei Organic de Canepa, Ulei Organic de Jojoba, Ulei Organic de lamaie, Ulei Organic de Lime, Sare de Mare, Acid Citric, Tocoferol. *ingrediente certificate fair trade. **Nu se regaseste in produsul final dupa saponificare. Glicerina, rezultata in urma procesului de saponificare, ramane in sapun si are efect de hidratare. Acest lucru inseamna ca pielea este curatata in mod eficient, cu toate acestea, stratul de ulei propriu al pielii nu este atacat.

Cosmetice organice Dr Bronner sunt certificate sub standardele USDA National Organic Program si Fair Trade (Comert Echitabil), NU sunt testate pe animale, produse 100% vegan, nu contin ingrediente modificate genetic.

Cod: BR07

Brand: Dr Bronner

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Sapun organic de Castilia aroma Citrice 140g Dr Bronner

Sapun organic de Castilia aroma Citrice 140g Dr Bronner

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

7 other products in the same category: