RX316

Produs nou

Propolis tinctura, fara alcool (spray) 20ml Dacia Plant

Lei 23.5

-5%

Lei 22.3

Pret Redus!

Propolis tinctura, fara alcool (spray) 20ml Dacia Plant

Produs 100% romanesc

Produsul are efect antiseptic, este antibacterian, cicatrizant si un puternic regenerativ epitelial.

Mod de administrare Intern: Pentru mentinerea sanatatii cavitatii bucale, a faringelui si amigdalelor se aplica pe zona afectata cate 2-3 pufuri de 3 ori pe zi.

Extern: Pentru mentinerea sanatatii pielii se aplica pe zona afectata la nevoie.

Contraindicatii: Sarcina, alaptare, intoleranta la produse apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului.

Contribuie la

- mentinerea sanatatii cavitatii bucale, a faringelui si a amigdalelor;

- mentinerea sanatatii pielii.

Ingrediente: Extract hidrogliceric de propolis cu minim 12 mg/ml polifenoli - 60%, glicerina vegetala - 20%, apa purificata - 20%.

Ce proprietăţi are propolisul?

Valenţele terapeutice ale propolisului sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri (de exemplu, în Egiptul antic, de sacerdoţii care stăpâneau medicina, chimia şi arta mumificării). În medicina populară este folosit de multă vreme ca adjuvant în diferite afecţiuni. În ultimul timp şi institutele ştiinţifice s-au ocupat cu determinarea compoziţiei chimice a propolisului şi a efectelor sale terapeutice.

Propolisul este un produs apicol primar cu compoziţie complexă, provenind din culegerea de pe mugurii arborilor şi prelucrarea de către albine a unor substanţe răşinoase, aromate, plastifiante, la care se adaugă secreţii glandulare, ceară etc.

Propolisul reprezintă o substanţă bioactivă deosebit de valoroasă, cu rol biostimulator şi bioregulator, acţionând în special la nivelul nucleilor hipotalamici.

Activitatea antimicrobiană s-a analizat pe culturi de diferite microorganisme (streptococi, stafilococi, Salmonella, Proteus, bacili, Saccharomyces cereus, Mycobacterium phlei, Mycobacterium tuberculosis, Candida albicans etc.). S-a testat sensibilitatea a 80 de microorganisme. Dacă este supus liofilizării, propolisul păstrează antibioticul. Propolisul are puternice efecte bactericide şi bacteriostatice.

Şi efectul antiviral a fost demonstrat în lucrări ştiinţifice de specialitate. Datorită flavonoizilor şi, probabil, a fitoecdisonelor, propolisul are şi acţiune antioxidantă. De asemenea, efectele sale anestezice sunt excepţionale: de 3,5 ori mai mari decât ale cocainei şi de 5,2 ori mai mari decât ale novocainei.

Prin însuşirile sale antibacteriene, antibiotice şi cicatrizante, precum şi prin acţiunea imunologică şi antiseptică, propolisul se foloseşte ca adjuvant în diferite afecţiuni.

Propolisul nu are efecte secundare decât în cazul persoanelor alergice. Folosirea îndelungată a extractului de propolis nu duce la disbacterioză, ceea ce are o mare importanţă practică.

Cod: RX316

Brand: DACIA PLANT

Reviews

Gradul de multumire 
2022-08-25
foarte ok

Recomand cu mare drag Biorganicbubu! Sunt foarte multumita de produsele achizitionate!

    Write your review!

    Write a review

    Propolis tinctura, fara alcool (spray) 20ml Dacia Plant

    Propolis tinctura, fara alcool (spray) 20ml Dacia Plant

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: