BR31

Produs nou

Sapun lichid organic cu pudra shikakai si menta 355ml Dr Bronner

Lei 80.0

-5%

Lei 76.0

Pret Redus!

Sapun lichid organic cu pudra shikakai si menta 355ml Dr Bronner

Extractul organic Shikakai provine din pastaile de seminte ale micului arbore din Asia de Sud, Acadia Concinna, o specie de salcam. Acest agent de vindecare traditional ayurvedic este folosit de milenii in India ca un produs de curatare delicat, cu efect balsamic, atat pentru piele cat si pentru par. In reteta folosita Dr. Bronner combina pudra organica Shikakai (extrasa cu ajutorul zaharului si a sucului de struguri organic) cu sapunurile Dr. Bronner pure de Castilia, pentru o spuma bogata, emolienta si hidratanta la atingere. Zaharul organic este ingredientul cheie din formula sapunului Shikakai, care impreuna cu sucul de struguri:

- Pastreaza sapunul fluid pentru a putea fi pompat

- Este unul dintre cei mai eficienti umectanti naturali

- Confera sapunului o culoare caramelizata, o aroma dulce si actioneaza ca un exfoliant natural

Toate sapunurile Dr. Bronner contin Vitamina E naturala din seminte de floarea soarelui si acid citric din tapioca fermentata pentru a inlocui conservantii chimici folositi in alte sapunuri. Ambalaje produse 100% din plastic reciclat (PCR).

Sapunurile lichide cu Pompa Dr. Bronner sunt recomandate pentru pentru maini, ten, corp si par. Pudra organica de shikakai si sucroza organica din compozitia sapunurilor le dau acestora calitati perfecte atat pentru curatarea corpului, cat si a parului.

Ingrediente: Zaharoza Organica, Suc de Struguri Organic*, Ulei de Cocos Organic*, Hidroxid de Potasiu**, Ulei de masline Organic*, Pudra Organica de Shikakai, Ulei Organic de canepa, Ulei Organic de Jojoba, Ulei Organic de Menta, Ulei Organic de Iarba Creata, Acid Citric, Tocoferol. *ingrediente certificate fairtrade. **Nu se regaseste in produsul final dupa saponificare. Cosmetice organice Dr Bronner certificate sub standardele USDA National Organic Program si Fair Trade (Comert Echitabil), NU sunt testate pe animale, produse 100% vegan, nu contin ingrediente modificate genetic.

Cod: BR31

Brand: Dr Bronner

Reviews

Gradul de multumire 
2019-02-28
multumesc

Am primit comanda. Promtitudine si seriozitate din partea dvs! Produsele sunt foarte bune

    Write your review!

    Write a review

    Sapun lichid organic cu pudra shikakai si menta 355ml Dr Bronner

    Sapun lichid organic cu pudra shikakai si menta 355ml Dr Bronner

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: