BH225

Produs nou

Otet din cidru de mere nefiltrat BIO 500ml Biona

Lei 20.0

-5%

Lei 19.0

Pret Redus!

Otet din cidru de mere nefiltrat BIO 500ml Biona

Otetul este obtinut din suc de mere obtinut prin presare la rece. Nu este pasteurizat, filtrat sau tratat. Depunerile pe fundul sticlei sunt normale. Otetul din cidru de mere bio si nedistilat este facut din mere organice si trece printr-un proces de fermentare care produce enzime benefice pentru organism, pastrandu-se astfel intacte caracteristicile sale vindecatoare.

Otetul din cidru de mere BIO contine potasiu, fier, magneziu, enzime, acid malic, acid acetic, calciu, pectina. Otetul din cidru de mere ajuta in digestie, imbunatateste circulatia sangelui si poate ajuta la calmarea durerilor de gat. Mai nou, se arata ca otetul din cidru de mere ajuta in scaderea tensiunii arteriale si in imbunatatirea functiilor vaselor de sange, dar si in mentinerea unei greutati corporale normale.

Otetul din cidru de mere BIO este un aliment foarte apreciat pentru ca are multiple intrebuintari nu doar in ceea ce priveste domeniul gastronomic, ci si in gospodarie, acolo unde nu avem mereu la indemana produse profesionale care sa ne ajute sa ne mentinem casa luna.

Cititi si: Beneficiile otetului din cidru de mere pentru par, dinti si unghii

Ingrediente: otet din cidru de mere BIO

Brand: BIONA

Cod: BH225

Reviews

Write a review

Otet din cidru de mere nefiltrat BIO 500ml Biona

Otet din cidru de mere nefiltrat BIO 500ml Biona

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: