RX137

Produs nou

Sirop BIO din muguri brad si ghimbir 1 litru Nera Plant

Lei 83.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 78,9 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 74,7 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Sirop BIO din muguri brad si ghimbir 1 litru Nera Plant

Siropul Nera Plant de muguri de brad cu ghimbir îmbie prin gustul său plăcut, dulce-acrişor și ușor picant. Preparatul are acțiune expectorantă, antiseptică, sedativă și remineralizantă.

Cum acţionează siropul de muguri de brad si ghimbir Nera Plant?

Stimulează imunitatea şi reglează echilibrul intern al organismului.

Susține funcționarea normală a sistemului respirator.

Fortifică organismul copiilor şi favorizează buna creştere.

Contribuie la reglarea drenajului lichidelor corporale.

Menţine sănătatea articulaţiilor.

Elimină senzația de greață.

Pentru ce se recomandă siropul de muguri de brad si ghimbir Nera Plant?

Afectiuni ale căilor respiratorii (faringită, laringită, traheită, amigdalită, bronşită, pneumonie)

Avitaminoze, demineralizare

Deficienţe de creştere la copii

Astenie, stres, migrene

Retenție de apă

Greață

Ce ingrediente conţine siropul de muguri de brad si ghimbir Nera Plant?

45% muguri de brad (Abies Alba), 45% zahăr brun invertit, 5% miere de albine, 5% ghimbir (Zingiber officinale).

Ce proprietăţi are fiecare ingredient?

Mugurii de brad stimulează imunitatea, în special la nivel rinofaringian. Extractul din muguri de brad este utilizat ca expectorant, antiinflamator şi antiseptic în afecţiuni ale aparatului respirator: faringită, laringită, traheită, amigdalită, bronşită, pneumonie. Are, de asemenea, o importantă acţiune remineralizantă, favorizează fixarea calciului în oase, stimulează eritropoieza (producerea de celule roşii) şi creşterea în înălţime. Este foarte util în toate afecţiunile cronice, pentru că reechilibrarea minerală ajută organismul să depăşească blocajele în calea vindecării.

Ghimbirul este un adevărat izvor de substanțe cu efect terapeutic. Preparatele care conțin rădăcină de ghimbir sunt indicate în debutul răcelilor sau gripei, în dispepsii și balonare. În plus, ele au efect de liniștire, de reglare a echilibrului intern al organismului, previn bolile cardiovasculare, inhibă dezvoltarea celulelor canceroase, ameliorează durerile articulare, combat greața, migrenele și ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Zahărul brun invertit realizează extragerea siropului prin macerare la rece şi conservă produsul, fiind o alternativă mai sănătoasă pentru organism. Zahărul conţine substanţa numită zaharoză, pe care organismul, pentru a o asimila, trebuie să o transforme în glucoză şi fructoză prin intermediul invertazei, o enzimă ce acţionează la nivelul intestinului subţire. Acest proces implică atât un consum mare de calciu (ceea ce poate duce în timp la decalcifieri, osteoporoză, tetanie, tulburări intestinale), cât şi riscul epuizării resurselor de invertază (cauză a intoleranţei alimentare şi asteniei). Avantajul zahărului brun invertit este că, la nivelul lui, nu se mai regăseşte zaharoza, care creează mari probleme de asimilare, ci aceasta se scindează în două componente: glucoza şi fructoza, nemaifiind necesară solicitarea organismului, pe care o implică invertirea.

Numit și „medicamentul vieții” sau „medicamentul absolut”, mierea naturală de albine conține peste 400 de substanțe organice, dintre care minerale, vitamine și enzime care fac din ea cel mai rapid și cel mai puternic energizant natural. În plus, mierea are puternice proprietăți antiinfecțioase, acționând asupra principalelor sisteme și aparate din organism, de la tubul digestiv și căile respiratorii, până la nivelul pielii și al mucoaselor. Acest produs al stupului este un puternic stimulent al digestiei și al metabolismului, favorizează tranzitul intestinal și ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism. Mierea este utilă și în menținerea echilibrului endocrin. Ea reglează activitatea principalelor glande din corp producătoare de hormoni.

Cum se utilizează siropul de muguri de brad si ghimbir Nera Plant?

Intern: 3-4 linguriţe pe zi pentru copii şi 3-4 linguri pe zi pentru adulţi, diluat în apă sau ceai, în cure de 3-4 săptămâni.

Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului sau cărora le este interzis/limitat consumul de zahăr.

Tara de origine: Romania

Cod: RX137

Brand: NERA PLANT

Reviews

Grade 
2019-03-25
Foarte multumita

Informatiile oferite de dvs sunt chiar utile si te ajuta sa faci alegeri intelepte. Va felicit pt munca depusa

  Grade 
  2018-03-26
  nota 10

  Sunt foarte multumita de produsele achizitionate, de promptitudinea si corectitudinea dv. Multumesc! Voi reveni cu noi comenzi si voi recomanda si altora Biorganicbubu

   Write a review

   Sirop BIO din muguri brad si ghimbir 1 litru Nera Plant

   Sirop BIO din muguri brad si ghimbir 1 litru Nera Plant

   Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

   12 other products in the same category: