BH329

Produs nou

Propolis esenta dizolvat in apa 50ml Phenalex

Lei 38.5

-5%

Lei 36.6

Pret Redus!

Propolis esenta dizolvat in apa 50ml Phenalex

Esenta de propolis Phenalex este un produs inovativ care nu contine alcool si inglobeaza esenta propolisului care contine toate principiile active din tinctura dar care poate fi consumat de catre toate categoriile de persoane inclusiv copii.

Medaliat la Salonul de Inventica Mondiala de la Varsovia cu:

- SILVER MEDAL IWIS 2011

- SPECIAL AWARD din partea ASIA INVENTION CREATIVITY ASSOCIATION

Intre actiunile terapeutice ale esentei de propolis Phenalex se pot enumara: antimicrobiana, antibiotica, antifungica, antiinflamatorie, analgezica, antioxidanta. Sociateta Romana de Apiterapie recomanda: 1-3 picaturi/ kg corp in administrarea propolisului.

Propolisul in apa Phenalex este un produs inovativ, fabricat la rece (fara temperaturi mari care distrug principiile active). Nu contine alcool si inglobeaza esenta propolisului care contine toate principiile active din tinctura dar care poate fi consumat de catre toate categoriile de persoane, indeosebi de catre copii. Fiind o solutie apoasa, propolisul in apa are o biodisponibilitate mai buna, fiind mai bine asimilat de organism; in plus, nu irita pielea, mucoasele, asigurandu-i multiple utilizari. Propolisul se poate utiliza atat extern cat si intern.

Se recomanda ca uz extern datorita efectului cicatrizant si antibacterian: pe rani (de la julituri, taieturi pana la ragade-leziuni ale pielii), arsuri, iritatii (inclusiv iritatii ale scutecului), intepaturi de insecte, acnee, micoze, etc. Se poate folosi ca picaturi in nas, urechi sau picaturi pe pleoape. In cazul din urma se recomanda un masaj usor, pana la intrarea in piele, in diferite afectiuni oculare: conjunctivite, blefarite (inflamarea pleoapelor), expunere neprotejata la sudura, etc.

In cazul unei administrari orale este foarte important ca doza sa fie cea corecta si anume: intre 1-3 picaturi pe kg corp, timp de 3-4 saptamani.

Se recomanda pentru uz intern datorita proprietatilor antibiotice, antimicrobiene, antifungice, analgezice, antiinflamatoare, antioxidante, imunostimulante, in afectiuni cardio-vasculare, hepatice, afectiuni ale cavitatii bucale (afte, herpes), gastro-duodenale, ale sistemului respirator, etc.
Pentru persoanele care nu au folosit produse apicole se incepe cu cate o picatura pe zi, adaugandu-se zilnic cate o picatura, pana se ajunge la doza recomandata.

Exemplu de administrare: un copil cu greutatea de 15 kg, va lua in prima zi 1 picatura, a doua zi 2 picaturi. In a 15-a zi se ajunge la doza maxima, urmand apoi 3-4 saptamani de cura, cu cate 15 picaturi/zi. In cazul in care copilul este intr-o faza acuta de raceala/gripa/viroza, doza se mareste la 30 picaturi/zi (2 picaturi pe kg corp/zi sau daca e mai grav 45 picaturi/zi timp de 3-5 zile).

Pentru persoanele care nu au folosit produse apicole se incepe cu cate o picatura pe zi adaugandu-se zilnic cate o picatura pana se ajunge la doza recomandata.

Ingrediente: apa, extract propolis 30%. Produs Romanesc obtinut prin metoda brevetata, 100% natural.

Brand: PHENALEX ROMANIA

Cod: BH329

Reviews

Gradul de multumire 
2023-05-04
Excelent

Propolisul pe baza de apa pentru copii este excelent! Il recomand, chiar face minuni!

    Gradul de multumire 
    2022-03-20
    Recomand

    Sunt produse foarte bune și de calitate, recomand cu mare drag și încredere. recomand

      Gradul de multumire 
      2019-03-25
      Foarte multumita

      Informatiile oferite de dvs sunt chiar utile si te ajuta sa faci alegeri intelepte. Va felicit pt munca depusa

        Gradul de multumire 
        2018-01-26
        recomand

        Produse de foarte bună calitate! Comanda a ajuns foarte rapid - produsele bine protejate la transport! Mă declar foarte mulțumită!

          Write your review!

          Write a review

          Propolis esenta dizolvat in apa 50ml Phenalex

          Propolis esenta dizolvat in apa 50ml Phenalex

          Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

          8 other products in the same category: