RX247

Produs nou

Miere poliflora 400g Albina Carpatina

Lei 11.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 10,5 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 9,9 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Miere poliflora 400g Albina Carpatina

Mierea poliflora este o miere completa, obtinuta din nectarul mai multor specii de plante care infloresc in aceeasi perioada a anului. Varietatea nectarului din care provine, îi conferă acestui sortiment şi un conţinut bogat în vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc) şi minerale (Ca, Mg, Fe, Bor – ajută la sintetizarea vitaminei C), fiind recomandată în alimentaţia copiilor şi a vârstnicilor. Prezenta diversificata ii confera pe langa valori nutritionale si valori terapeutice, cunoscute din cele mai vechi timpuri si aplicate in vederea obtinerii unei sanatati optime.

Mierea polifloră are o mulțime de efecte benefice sănătății: stimulează apetitul, facilitează procesul digestiv, îmbunătățește activitatea inimii și a ficatului, determină o creștere a procentului de hemoglobină din sânge și este un excelent remediu pentru oboseala fizică și psihică. 

Acest tip de miere este recomandat in cazuri de anorexie datorită conținutului său ridicat în fier. De asemenea, un consum regulat de miere polifloră poate preveni problemele de creștere și demineralizare a oaselor.

Mierea polifloră este cea mai indicată pentru remediile naturiste. Astfel, ea conține toate mineralele, vitaminele și substanțele active prezente în plantele din care este făcută. Chiar și când se cristalizează, mierea polifloră își păstrează proprietățile vindecătoare, iar procesul de cristalizare nu este decât un indicator al faptului că mierea este naturală.

Mierea poliflora se recomanda a fi consumata mai ales in caz de surmenaj, convalescenta, tulburari de crestere. In plus, actioneaza benefic asupra ficatului si a inimii. Aroma si gustul pot sa difere in functie de florile din care provine.

Mierea este un aliment inzestrat cu proprietati curative sau cosmetice absolut extraordinare, cunoscute inca din timpuri stravechi. Astfel, Hipocrate folosea mierea pentru a trata boli respiratorii, intestinale sau renale si, pentru a ingriji plagile celor raniti in lupte.

Mierea este o sursa de sanatate pentru organism, dar trebuie sa ne asiguram ca nu a fost prelucrata complex industrial. Astfel, daca este incalzita peste nivelul de 40 grade C, mierea isi pierde proprietatile terapeutice, devenind chiar toxica, prin transformarea zaharurilor in aldehidahidroximetilfurfurol.

Un mic pont: o miere prelucrata termic se gaseste intotdeauna in stare lichida. In mod natural, mierea de calitate superioara cristalizeaza dupa un interval de timp mai lung sau mai scurt, in functie de originea florala, altfel spus de raportul fructoza/glucoza. Indiferent de originea florala, orice tip de miere prezinta efecte energizante, antiinflamatorii si antimicrobiene. In plus, fiecare sortiment in parte are calitatile sale specifice.

Cod: RX247

Brand: Albina Carpatina

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Miere poliflora 400g Albina Carpatina

Miere poliflora 400g Albina Carpatina

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

24 other products in the same category: