BH411

Produs nou

Sapun lichid - gel de dus bio cu Galbenele 10L Sonett

Lei 666.0

-10%

Lei 599.4

Sapun lichid - gel de dus bio cu Galbenele 10L Sonett

Sapun lichid ecologic cu galbenele Sonett pentru maini, fata si corp, delicat cu pielea. Ideal de folosit de catre intreaga familie, dar si de catre restaurante, cafenele, hoteluri, scoli, gradinite si alte asemenea locuri unde sapunurile solide sunt interzise. Poate fi folosit in dispensere pe perete. Uleiurile si uleiurile esentiale sunt 100% bio, iar uleiul de cocos folosit in compozitie provine dintr-un proiect Fair Trade din Republica Dominicana. Uleiul de masline provine din cooperative agricole din Spania, Italia, si Grecia.

Compozitie: sapun din ulei de masline ecologic >30%, sapun din ulei de cocos ecologic 15-30%, surfactanti din zaharuri, alcool vegetal (etanol) 1-5%, glicerina vegetala ecologica 1-5%, esenta de galbenele ecologice <1%, citrat <1%, ulei esential de cedru de Atlas, litsea, fructe de portocal dulce si amarui, geraniu si aditivi balsamici din plante ecologice/salbatice <1%, balsam Gurjun <1%, apa vitalizata.

Ingrediente INCI: Aqua, potassium olivate*, potassium cocoate*, alkylpolyglucoside, alcohol, glycerin*, citrate, Calendula officinalis extract*,fragrance (perfume)*: Cedrus atlantica oil*, Litsea cubeba oil* (contains citral*, limonene*, linalool*), Citrus sinensis oil* (contains limonene*), Citrus aurantium amara oil* (contains linalool*), Pelargonium graveoleus oil* (contains citronellol*), balsamum dipterocarpi. *din culturi ecologice

Biodegradabilitate: datorita faptului ca ingredientele sapunului sunt din plante, microorganismele pot descompune rapid ingredientele in procent de 100%. Compatibil cu fosele septice si sistemele de filtrare.

Date tehnice:

-Densitate: (20°C) aprox. 1.02g/cm³

-valoarea pH: (20°C, 5 g/l H2O) aprox. 8.5-9.5

Calitatea Sonett:

-toate ingredientele active (surfactantii) sunt din surse vegetale, fiind 100% biodegradabili;

-nu sunt folositi conservanti si aditivi petrochimici;

-toate produsele Sonett sunt fara enzime;

-folosim doar sapun vegetal pur din uleiuri provenite din agricultura ecologica si/sau biodinamica;

-toate parfumurile provin din uleiuri esentiale ecologice si pe cat posibil din culturi salbatice;

-toate produsele Sonett contin aditivi balsamici ritmatizati intr-un mixer oloid printr-o formula unica. Acesti aditivi balsamici unici sunt compusi din: tamaie, aur, frunze de dafin, ulei de masline, saruri din petale de trandafir, rasina de mir.

-apa folosita la detergenti este vitalizata prin trecerea prin 12 vase de sticla in forma de ou, creandu-se un sistem de tip vortex care reproduce miscarea naturala a apei din raurile de la munte

-nici un ingredient din produsele Sonett nu este considerat daunator pentru mediu sau sanatate, sau cauzator de alergii.

Brand: SONETT BIO

Cod: BH411

Reviews

Gradul de multumire 
2022-08-29
Recomand

Multumita de produs si de promptitudine

    Write your review!

    Write a review

    Sapun lichid - gel de dus bio cu Galbenele 10L Sonett

    Sapun lichid - gel de dus bio cu Galbenele 10L Sonett

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: