SO172

Produs nou

Ceai de macese ECO 100g Sonnentor

Lei 13.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 12,8 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 12,2 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Ceai de macese ECO 100g Sonnentor

Ceaiul de macese Eco Sonnentor este benefic în perioade de tranziţie, toamna şi primăvara. Cu o notă delicată, dulce-acrişoară. Ceaiul de plante, ceaiul verde, ceaiul negru, ceaiul de mirodenii sau ceaiul de fructe, este la latitudinea ta alegerea ceaiului tau Sonnentor.

Stiati ca… Ceaiul de macese ajuta bacteriile benefice din organism, mai ales dupa un tratament cu antibiotice? Infuzia din frunze reduce febra, dar te si calmeaza in cazul in care esti foarte nervos. Macesele, au de 50 de ori mai multa vitamina C decat citricele si de 200 de ori mai mult decat merele. In paralel cu efectele antivirale, testate in timp, macesului i s-au atribuit si alte puteri terapeutice: mentine buna functionare a vaselor capilare si normalizeaza circulatia sanguina. Ceaiul de macese combate anxietatea, palpitatiile, greturile, viermii intestinali si creste secretia biliara – fapt care-l recomanda in afectiunile ficatului.

Ingrediente: 100% macese bio

Brand: SONNENTOR

Cod: SO172

Reviews

Grade 
2018-03-09
recomand

Super produse... de buna calitate si eficiente la un pret accesibil!! Mai ales daca se comanda de 500 lei - noi ne-am cuplat la birou pt comanda sa ne bucuram de acest beneficiu la alimente si cosmetice :D
Multumesc Biorganicbubu - esti foarte tare :) Succese pe mai departe si la cat mai multi clienti fideli :)

    Write a review

    Ceai de macese ECO 100g Sonnentor

    Ceai de macese ECO 100g Sonnentor

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: