RX572

Produs nou

MSM complex (sustine sistemul osteo-articular) 30 cps Rotta Natura

Lei 18.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 17,6 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 16,7 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

MSM complex (sustine sistemul osteo-articular) 30 cps Rotta Natura

Complexul MSM Rotta Natura integrează 3 ingrediente cu rol activ de susținere a sănătății sistemului osos și articular:

- MSM sau “sulful biologic activ” 

- Extractul de Gheara-diavolului

- Extractul de Gheara-mâței.

MSM este o substanţă activă recunoscută pentru efectul său în susţinerea integrităţii şi funcţionării normale a articulaţiilor.

Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) acţionează ca un antiinflamator. Este o plantă originară din Africa de Sud, utilizată empiric pentru capacitatea ei de a reduce durerile. S-a demonstrat că administrarea sub formă de extract are o acțiune mai puternică față de administrarea pulberii simple, datorită concentrațiilor mari de substanțe active.

Gheara-mâței acționează prin capacitatea sa de a ajuta la eliminarea toxinelor din țesuturi și de a susține imunitatea.

Avantajele MSM Complex Rotta Natura:

- Bio-disponibilitate și eficiență sporite – acțiune combinată a celor mai cunoscute substanțe bioactive de suport antiinflamator și osteoarticular

- Concentrație optimă de substanțe active asociate - doză garantată 

- Doză de administrare convenabilă – o capsulă de 2 ori/ zi

- Preț excelent vs. efectul obținut prin asocierea celor 3 substanțe active.

Stiati ca… MSM este o sursă naturală de sulf care poate fi găsită în legume? Este un produs extras din in și porumb nemodificate genetic. Sulful este un element important în corpul uman și un constituent pentru cele mai multe proteine​​.

Sulful, colagenul si elasticitatea. Sulful este prezent si esential in toate tesuturile conective care sustin si conecteaza toate organele. Colagenul este proteina gasita in toate tesuturile conective precum si in oase si dinti. Colagenul bogat in sulf este cea mai gasita proteina din corp. Colagenul retine fluidele si confera elasticitate si flexibilitate tesuturilor.

Diferiti compusi pe baza de sulf, precum este glucozamina dau cartilajelor rezistenta, structura. Glucozamina construieste oase, ligamente, tendoane, piele, ochi si unghii. Sulful este gasit in keratina, o proteina fibroasa care constituie 98% din unghii. Sulful da rezistenta, elasticitate si flexibilitate unghiilor, pielii si parului.

Sulful pentru par, unghii si piele. Datorita abilitatii sale de a construi si reconstrui colagen si keratina, sulful ne face parul, unghiile si pielea sa straluceasca si sa radieze.

Sulful si permeabilitatea celulelor si detoxifierea. Sulful regleaza echilibrul sodiu/potasiu din interior si din afara celulelor. Acest lucru face celulele mai permeabile si mai capabile sa absoarba nutrienti si sa elimine toxine. Sulful ajuta la evitarea durerii si a inflamatiilor prin favorizarea eliminarii toxinelor in afara celulelor. De fiecare data cand toxinele sunt eliminate din celule este eliminata si o cantitate de sulf care neutralizeaza toxina. Asa ca sulful este un element vital in detoxifiere.

Sulful, diabetul si zaharul din sange. Zaharul stabileste o componenta importanta a frumusetii, pentru ca excesul de zahar denatureaza colagenul si da stari de spirit schimbatoare ducand la comportamente iritante. Sulful este un component al insulinei. El actioneaza alaturi de tiamina si biotina intr-un metabolism in care zaharul este normal. Hipoglicemia si diabetul sunt legate intr-un punct de o deficienta de sulf.

Sulful si repararea tesuturilor. Sulful ofera elasticitate, miscare, vindecare, si repararea tesuturilor. Sulful reduce cresterea de acid lactic si are capacitatea de a reduce si elimina crampele la muschi, picioare si spate. O cantitate adecvata de sulf in dieta poate ajuta la recuperarea cu 75% mai rapida a atletilor.

Sulful si sistemul imunitar. Bacteriile benefice din stomac (probioticele) folosesc alimente bogate in sulf pentru a construi diversi antibiotici naturali care sa lupte cu infectiile. Sulful ajuta de asemenea in lupta impotriva parazitilor (giardia, trihomonas, viermi).

Compozitie: Metilsulfonilmetan (MSM) - 700 mg. Extract 4:1 (maltodextrină) din rădăcină de

Gheara-diavolului (Harpaghophytum procumbens) - 30 mg. Extract 4:1 (maltodextrină) din rădăcină de Gheara-mâței (Uncaria tomentosa) - 20 mg. Gelatină.

Recomandat

- pentru sprijinirea mobilităţii şi sănătăţii articulaţiilor

- persoanelor cu artrită, reumatism, artroză, spondiloză, dureri musculare

- în perioada de recuperare după accidente şi leziuni ale sistemului osteoarticular

ATENŢIONĂRI: A nu se administra copiilor și tinerilor sub 18 ani, persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente, precum și în caz de boli autoimune sau ulcere duodenale și gastrice.
Femeile însărcinate sau care alăpteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.

Mod de utilizare: Câte o capsulă, de două ori pe zi, în timpul mesei, timp de 45 de zile.

Produs in Romania.

Cod: RX572

Brand: ROTTA NATURA

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

MSM complex (sustine sistemul osteo-articular) 30 cps Rotta Natura

MSM complex (sustine sistemul osteo-articular) 30 cps Rotta Natura

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: