EM15

Produs nou

Deodorant natural Carbune Magneziu (CHARCOAL + MAGNESIUM) 92g Schmidt's Deodorant

Lei 61.0

-Lei 4.0

Lei 57.0

Deodorant natural Carbune Magneziu (CHARCOAL + MAGNESIUM) 92g Schmidt's Deodorant

GAMA PENTRU PIELE SENSIBILĂ, PE BAZĂ DE MAGNEZIU

Această formula progresivă combină cele doua game, aducând la un loc ingredientele-star ale fiecăreia: magneziul (din gama “Sensibil”) și bicarbonatul de sodiu (din gama “Regular”). Pe scurt, ce este mai bun și mai bun din cele 2 lumi. Și apoi, adaugă un al treilea ingredient-erou: cărbunele, pentru o experiență de neegalat.

Cărbunele activ este renumit pentru rolul jucat în procesul de adsobrție (da, cum “d”), “îmbibându-se” cu transpirația și toxinele care părăsesc corpul. Iar magneziul rămâne unul din cele mai “prețioase” minerale din lume, fiind extrem de important în menținerea funcțiilor vitale, ca și electrolit, și ajutând în producția de enzime și antioxidanți.

Cât despre miros, încercăm să îl descriem ca și o ploaie proaspăt căzută. Vaporos, delicat, “curat” – și o, atât de calmant. Noi, cel puțin, nu ne putem opri din mirosit. Este agreat, în egală măsură, de bărbați și femei.

Deodorantele Schmidt nu contin aluminiu, propylene glycol, parabeni, ftalati. Schmidt’s Naturals are plăcerea de a oferi o varianta pentru piele sensibilă. Ingredientul-star este magneziul. Pe lângă rolul vital pe care îl are în funcțiile corpului, acest mineral este extrem de eficient în neutralizarea bacteriilor care stau la baza mirosurilor neplăcute de transpirație. Combinat cu pudrele din plante și restul ingredientelor naturale, are ca rezultat o formulă fină și cremoasă, la fel de eficientă în lupta cu umezeala și mirosurile neplăcute ca și deodorantele clasice Schmidt’s. Deodorant natural fara gluten, netestat pe animale si certificat vegan. Fabricat in SUA

Rezultatul este extrem de eficient, dar fara ingrediente nocive. Schmidt’s Deodorant se afla in topul clasamentelor de specialitate, au castigat premii dupa premii, au ridicat stafeta la standarde noi: o senzatie de lux, o formulare centrata pe respectul fata de om si de sanatatea sa, arome captivante si o eficienta care spulbera competitia. S-au dus zilele chimicalelor periculoase din deodorantele conventionale sau cele ale adierilor cu iz de transpiratie din deodorantele naturale. Acesta este deodorantul la care ati visat. Va provocam sa il incercati in calduri toride, la sala de sport, in aventurile extreme sau la o prima intalnire. Nu va veti mai uita inapoi. Deodorantul Schmidt’s are super puteri. incercati-l. Testati-l. Comparati-l.

Ingrediente (stick): Pudră de arorut (Maranta Arundinacea), ulei de cocos (Cocos Nucifera), ceară de candelilla (Euphorbia Cerifera), unt de shea (Butyrospermum parkii), bicarbonat de sodiu (NaHCO3), trigliceride caprice/caprilice (ulei de cocos fracționat), ulei de semințe de Jojoba (Simmondsia Chinensis), hidroxid de magneziu (Mg(OH)2), cărbune activ (Carbo activus), tocoferol (vitamin E, din semințe de floarea soarelui), parfum natural.

Brand: Schmidt’s Deodorant

Cod: EM15

Recenzii

Nota 
2018-06-06
Foarte multumita

Sunt foarte multumita de acest deodorant. Are un miros placut si este foarte eficient. Este unul dintre cele mai bune deodorante naturale

Nota 
2018-03-26
Foarte multumita

Toate produsele sunt extraordinar de bune si am sa revin sigur cu o alta comanda !

Nota 
2017-09-07
Recomand Biorganicbubu

Produse foarte bune si sanatoase! Recomand!

Nota 
2017-07-02
Recomand

Cele mai bune deodorante naturale folosite in cei 13 ani de cand am intrat in contact cu produsele BIO - naturale. Vi le recomand din toata inima.
Formule blande pentru piele sensibila - cu eficienta garantata !

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Deodorant natural Carbune Magneziu (CHARCOAL + MAGNESIUM) 92g Schmidt's Deodorant

Deodorant natural Carbune Magneziu (CHARCOAL + MAGNESIUM) 92g Schmidt's Deodorant

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

29 other products in the same category: