HN03

Produs nou

Suc de noni pur bio, fara zahar 500ml Health Nutrition

Lei 83.0

-10%

Lei 74.7

Pret Redus!

Suc de noni pur bio, fara zahar 500ml Health Nutrition

Sucul de Noni este elaborat din fructul de Noni, cultivat în insulele Pacificului de Sud, mai exact în Tahiti; utilizând metode tradiționale și este un produs de înaltă calitate. Fructul Noni provine de la copacul Morinda Citrifolia, iar sucul său este cunoscut ca fiind de culoare maro-rosiatică. Noni are o savoare puternică și nu e dulce.

Fructul plantei Noni (Morinda citrifolia) a fost considerat o comoara timp de sute de ani de catre locuitorii insulei exotice Tahiti, a Pacificului de sud, si a altor regiuni tropicale. Clima calda si solul bogat in nutrienti creaza conditii ideale pentru ca aceste plante sa rodeasca. Se folosea in medicina traditionala, pentru a ajuta/a mentine sanatatea. Noni contine numeroase minerale naturale, enzime, vitamine antioxidante, fitonutrienti si bioflavonoizi. Este sursa naturala de proxeronina si scopoletina.

Fructul Noni contine mai mult de 150 de nutrienti, printre care: Calciu/ Magneziu/ Betacaroten/ Acid linoleic/ Potasiu/ toate vitaminele din grupa B/ Prolina/ Proteina/ Scopelotina (care este cunoscuta pentru capacitatea de dilatare a sistemului vascular uman si poate provoca o scadere a tensiunii arteriale)/ Fenilananina/ Tiroxina/ Acid ursolic (ajuta la regenerarea si restructurarea fibrelor de colagen,adica are efect regenerativ asupra pielii, pe langa astea prezinta actiune antireumatica sia ntigutoasa; are si efecte diuretice,coleretice si sudorifice. Cercetarile din ultimii ani au demonstrat proprietati antitumorale) /Antocianidina (proprietatiantioxidante, antiinflamatorii, antimicrobiene si anticancerigene).

Sucul Noni este 100% organic Health Nutrition este produsul natural cel mai pur pe care il putem introduce in corpul nostru.

Beneficiile sucului de noni:

Sucul Noni a fost utilizat din timpuri stravechi de acum 2000 de ani in Polinesia, mai exact in medicina populara alternativa, pe care tahitienii o practica si azi. In anii 1920, un medic farmacist pe nume Paul Petard a inclus Noni (Morinda Citrifolia) ca si planta medicinala intr-o enciclopedie “Plante utile din Polinesia-RAAU Tahiti”, un manual de referinta si in zilele noastre, utilizat de oameni de stiinta si botanisti. In aceasta enciclopedie descrie propriile sale studii si observatii asupra proprietatilor antibiotice, bacterice si antiinflamatorii ale plantei Noni. Medicul Paul Petard mentioneaza mai ales utilizarea sucului de Noni pur 100% in tratamentul tumorilor interne, hipertensiune si diabet.

Alți oameni de știință japonezi, francezi și americani au investigat mai recent Noni și au observat aspectul analgezic al sucului 100% pur Noni care din spusele lor este eficient în problemele cu articulațiile, artrită, osteo-artrită și dureri lombare. Aceste informații nu au intenția de a diagnostica boli.

Sucul organic Noni 100% pur ajuta la:

  • Inflamația articulațiilor
  • Astm și alergii
  • Îngrijirea pielii
  • Anti-îmbătrănire
  • Stomac și digestie
  • Antioxidanți
  • Sănătatea femeii și probleme de menopauză
  • Sistemul imunologic
  • Cercetările din ultimii ani au demonstrat proprietăți antitumorale (Antocianidina), proprietăți antioxidante, antiinflamatorii, antimicrobiene și anticancerigene.

Proprietatile fructului Noni:

Noni este denumirea populara comuna a fructului denumit stiintific Morinda Citrifolia. Copacul Noni creste pe pamanturi virgine aproape de mare, da roade tot anul si floarea sa e alba. Fructul matur/copt este aproximativ de marimea unui cartof dulce si are o culoare galbena sau alba cand e copt. Are gust amar, nu miroase foarte bine si in general  este folosit ca supliment alimentar dietetic pentru proprietatile sale nutritionale.

Mod de administrare

Adulti: 30ml / 50ml pe zi. 

Copii sub 16 ani: 15 ml pe zi.

Acest produs nu este conceput pentru a fi folosit la bebelusi.

Este de preferat sa se bea sucul cu jumatate de ora inainte de masa.

Ingrediente: 100% suc de noni BIO. Produs certificat organic

Cod: HN03

Brand: Health Nutrition

Reviews

Gradul de multumire 
2024-04-11
Foarte multumita

Si eu sunt multumita de calitatea acestui suc si de promptitudinea cu care mi s-a livrat comanda. Va multumesc si va recomand cu drag

    Gradul de multumire 
    2017-07-24
    foarte bun

    Recomand sucul de noni. Sunt foarte incantata de calitatea lui. Am incercat diverse branduri din Romania dar acesta este THE BEST.
    Multumesc pentru grija cu care ati impachetat coletul si pentru mostre

      Write your review!

      Write a review

      Suc de noni pur bio, fara zahar 500ml Health Nutrition

      Suc de noni pur bio, fara zahar 500ml Health Nutrition

      Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

      30 other products in the same category: