HN07

Produs nou

Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis) Forte 120 capsule Health Nutrition

Lei 110.0

-5%

Lei 104.5

Pret Redus!

Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis) Forte 120 capsule Health Nutrition

Ciuperca tibetana. Beneficii pentru sanatate

Ciuperca tibetana (Cordyceps Sinesis) este o adevărată farmacie într-o plantă. Ciuperca tibetana este folosită de mii de ani în medicina tradițională chineză și tibetană pentru calitățile sale excepționale.

Cercetătorii moderni au confirmat că ciuperca tibetana poate trata un număr mare de probeleme de sănătate. Din cauza rarității sale și a costului uriaș al tratamentului, Cordyceps nu era folosită în trecut decât de oamenii foarte bogați. Dar, în prezent, este accesibilă tuturor în preparate naturale la îndemâna oricui.

Ciuperca tibetana – puternic antitumoral

Ciuperca tibetana este planta care are unul dintre cele mai puternice efecte antitumorale din lume. În plus, are calitatea de a reduce inflamațiile, mări performanțele sexuale și proteja ficatul. De aceea, este eficientă în tratarea hepatitei și a cirozei. Ciuperca tibetana și-a mai dovedit efectul benefic și în afecțiuni respiratorii (viroze, astm bronșic). Este un bun imunostimulator și imunomodulator. Stimulează sistemul imunitar, dar îl poate și tempera în cazul bolilor autoimune.

Ciuperca tibetană – efecte benefice pentru întregul organism

Ciuperca tibetană mai contribuie la menținerea în limite normale a glicemiei, colesterolului și a trigliceridelor din sânge. Combate efectele negative ale poluării chimice și a radiațiilor. Susține buna funcționare a articulațiilor și a sistemului osos.

Ciuperca tibetana – Indicații:

 • Cancer
 • Iradiere terapeutică sau accidentală
 • Chimioterapie
 • Hepatită virală, hepatită alcoolică
 • Adjuvant în ciroză
 • Infecții respiratorii recidivante, bronșită cronică, pneumonie, TBC
 • Astm bronșic
 • Viroze
 • Boli autoimune
 • Adjuvant în chisturi renale
 • Litiaza renală
 • Boala coronariană (ischemie cardiacă), ateroscleroză
 • Intoxicații medicamentoase
 • Îmbătrânire prematură
 • Tulburari de potență

Compozitie: Ciuperca-tibetana (Cordyceps sinensis) extract uscat 4:1 - 205 mg; Sofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.) rizom, pulbere - 195 mg. Capsula tare de gelatina – 100mg.

Mod de administrare: Cate 2-4 capsule pe zi, pe stomacul gol, cu minimum 15 minute inainte de masa. La recomandarea medicului, doza poate creste pana la 6 capsule pe zi sau mai mult.

Actiuni: Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, la mentinerea in limite normale a glicemiei, colesterolului si trigliceridelor din sange; contribuie la buna gestionare a stresului organic produs de poluanti chimici si diversele tipuri de radiatii; sustine buna functionare a articulatiilor si sanatatea sistemului osos; sustine buna functionare a ficatului si a rinichilor.

Indicatii:

Cancer

Hepatita virala, alcoolica

Adjuvant in ciroza

Infectii respiratorii recidivante, bronșită cronică, pneumodine, TBC

Astm bronșic

Iradiere terapeutică sau accidentală

Chimioterapie

Adjuvant în chisturi renale

Litiaza renala

Boala coronariana (ischemie cardiaca), ateroscleroza

Intoxicatii medicamentoase

Imbatranire prematura

Tulburari de potenta

Ciuperca tibetana si cancerul

În biologie s-a constatat un fapt extrem de interesant: plantele parazite sunt specialiste în a secreta substanțe menite să distrugă tumorile maligne, care în ultimă instanță sunt tot un fel de... paraziți, extrem de periculoși. Astfel, plante cum ar fi vâscul sau torțelul, care parazitează plantele, sunt printre cele mai puternice antitumorale din flora europeană. Ciuperca tibetană, specialistă în parazitarea animalelor, se pare că știe mai bine ca oricine cum să lupte eficient cu o tumoare.

Forme de cancer în care s-a demonstrat efectul pozitiv al ciupercii tibetane sunt: cancerul de colon si rect, cancerul la san, cancerul la plamani, cancerul de piele, cancerul de prostata, cancerul hepatic, cancerul de col uterin, limfomul malign, cancerul bucal, cancerul gastric, leucemia etc.

Ciuperca tibetana si imunitatea

Nenumărate cercetări științifice arată faptul că o cură de câteva săptâmâni cu extract de ciupercă tibetană ajută la îmbunătățirea rapidă a capacității de apărare a organismului. Se administrează câte 800 de miligrame de extract zilnic, pe stomacul gol, timp de patru săptămâni. Astfel, crește capacitatea de apărare impotriva virozelor respiratorii, crește eficiența tratamentelor cu antibiotice folosite în tratarea pneumoniilor, tuberculozei și a infecțiilor urinare. Nu în ultimul rând, cu ajutorul ciupercii tibetane sunt combătute efectele de scăderea a imunității care apar la anumite medicamente de sinteză, cum ar fi: cortizonul și derivații săi, antiinflamatoarele nesteroidiene (ibuprofen, ketoprofen etc.), citostaticele, unele antibiotice.

Uimitor este faptul că un imunostimulent atât de puternic cum este ciuperca tibetană nu este deloc contraindicat în bolile autoimune sau alergice, ci din contra. Efectele imunomodulatoare ale acestui remediu naturist sunt atât de bune, încât în spitalele din China este folosit pentru a ajuta organismul pacienților să primească transplantul de rinichi.

Ciuperca tibetana, ficatul si hepatita

Un grup de 83 de copii, cu vârste între 2 și 15 ani, infectați cu hepatită B a fost tratat cu extract de ciupercă tibetană timp de trei luni. La sfârșitul curei, rezultatele au fost uimitoare: 33 dintre ei nu mai prezentau în sânge antigenul specific acestui virus, iar 50 dintre ei, deși aveau virusul prezent, nu au prezentat nici un simptom al hepatitei, nici chiar la un an de la încheierea tratamentului.

În cazul hepatitei C, rezultatele sunt mai puțin spectaculoase, dar – conform cercetătorilor de la Univeristatea din Michigan – ciuperca tibetană este printre puținele remedii care împiedică fibrozarea ficatului și evoluția spre ciroză, susținând totodată funcțiile acestuia.

La pacienții cu ciroză, efectele au fost verificat într-un studiu de mici dimensiuni, cu 22 de participanți. După 3 luni de administrare, la 16 dintre ei nu mai apăreau simptomele clinice ale cirozei, iar analizele imagistice au confirmat acest lucru. La alți 5 pacienți cu ciroză, au apărut ameliorări, doar la unul singur neapărând nici un fel de îmbunătățire. Chiar și în cazurile de cancer hepatic, ciuperca tibetană este un ajutor de nădejde, având efect antitumorale și imunostimulente puternice si îmbunătățind starea generală a pacienților.

Precautii: Nu se cunosc.

Contraindicatii: Nu se cunosc.

Este momentul sa incerci tratamente naturiste concepute exclusiv de biologi romani!

Healthnutrition - remedii naturiste 100% romanesti.

Cod: HN07

Brand: Health Nutrition

Reviews

Write a review

Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis) Forte 120 capsule Health Nutrition

Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis) Forte 120 capsule Health Nutrition

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: