HN12

Produs nou

MSM natural 180 capsule Health Nutrition

Lei 100.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 95 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 90 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

MSM natural 180 capsule Health Nutrition

Produsul face parte din categoria de tratamente naturiste concepute pentru prevenirea și combaterea afecțiunilor articulare cauzate de uzură, procese auto-imune sau degenerative și conține cele mai puternice remedii naturiste impotriva afecțiunilor articulare. Eficiența formidabilă a acestui produs se datorează asocierii a două categorii de ingrediente 100% naturale:

1. Antiinflamatoarele articulare, categorie din care face parte extractul de Salcie albă și Curcuma. Extractul de salcie albă este standardizat în salicină – fiind o adevărată aspirină de origine biologică. Acesta are un efect antiinflamator si analgezic foarte puternic, fiind eficient în afecțiunile reumatice si în afecțiunile spatelui (discopatii, spondilite).

Produsul conține pulbere din rădăcină Curcuma longa din agricultură certificată ecologic. Curcuma este numită planta-fenomen, fiindu-i dedicate mii de studii medicale, ce o recomandă impotriva reumatismului – două luni de cură redau mobilitatea, reducând durerea și disconfortul articular.

2. Reconstitutivele articulare – sunt produse naturale care ajută la refacerea țesuturilor distruse de procesele degenerative, auto-imune, inflamatorii etc. Din această categorie fac parte Cartilajul de rechin și Metil-sulfonil-metanul (MSM).

Cartilajul de rechin este o componenta care ajută la refacerea articulaţiilor şi le redă mobilitatea.

Metil-sulfonil-metanul (MSM) este o sulfura nemetalică foarte raspandită în natură. Aceasta substanță are un rol esențial în susținerea proceselor de creștere și regenerare ale țesuturilor.

Compozitie: MSM natural cristalizat: 470mg; Capsula tare de gelatina; Salcie (Salix alba), coaja, extract hidroalcoolic uscat cu min. 25% salicina-20mg; Gheara-diavolului (Harpagophytumprocumbens), extract apos uscat cu min. 2,5% harpagozide: 20mg; Cartilaj de rechin: 20mg; Sofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.), rizom,  pulbere: 20mg.

Actiuni: Sustine functionarea normala a articulatiilor; contribuie la mentinerea unei morfologii normale a articulatiilor; contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.

Este un supliment dedicat afecțiunilor reumatice de toate tipurile, fiind un adjuvant important în toate afecțiunile care deterioreaza țesuturile elastice.

ARE ROL BENEFIC ÎN: Bolile articulare, menținere a sănătății pielii, oaselor și a părului, reducerea durerilor osteoarticulare și musculare,  îmbunătățirea structurii și mobilității articulare.

INDICATII: Osteoartrita, artrita si poliartrita reumatoida, artrita psoriazica, artroza, lombosciatica, spondiloza, spondilita, fibromialgie, nevralgii diverse, refacere dupa fracturi, luxatii, entorse, refacere dupa ruptura musculara.

Mod de administrare: 2-4 capsule/zi.

Este momentul sa incerci tratamente naturiste concepute exclusiv de biologi romani! Health Nutrition - remedii naturiste 100% romanesti.

Cod: HN12

Brand: Health Nutrition

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

MSM natural 180 capsule Health Nutrition

MSM natural 180 capsule Health Nutrition

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: