HN13

Produs nou

Passiflora cu Magneziu 90 capsule Health Nutrition

Lei 50.0

-Lei 5.0

Lei 45.0

Passiflora cu Magneziu 90 capsule Health Nutrition

PASSIFLORA CU MAGNEZIU combate STRESUL ȘI OBOSEALA

Principiile active din passiflora reduc reactivitatea la stres și favorizează relaxarea, refacerea emoțională și mentală. Magneziul marin japonez are o acțiune complementară, crescând rezistența la efort (inclusiv intelectual), conferind tonus. Împreună, cele două sunt un excelent susținător al efortului, util pentru persoanele intens supuse la solicitări, care traiesc sau muncesc intr-un mediu caracterizat de tensiune psihică si pentru care este dificil să se relaxeze.

PASSIFLORA CU MAGNEZIU ȘI ANXIETATEA

Passiflora are o acțiune calmantă, blândă și totodată puternică, asupra psihicului, diminuând stările de neliniște, teamă si angoasă. La rândul său, magneziul marin japonez are un efect de stabilizare psihică, ajutând la eliminarea fluctuațiilor emoționale și crescând rezistența la stres. În tandem, cele două ingrediente 100% naturale ajută la diminuarea intensității și frecvenței stărilor de anxietate, atacurilor de panică, stărilor anxios-depresive etc. Este important de știut că efectul poate apărea imediat, dar și pe parcursul tratamentului. Unii specialiști susțin că efectele passiflora sunt vizibile după 3 săptămâni de administrare constantă.

PASSIFLORA CU MAGNEZIU ȘI INSOMNIA

În tulburările de somn este foarte important să indentificati felul în care organismul dvs. reacționează la combinația dintre passiflora și magneziu. La majoritatea oamenilor, efectul anti-insomnie apare la administrarea în timpul zilei (la ora 8 și la ora 16) și nu înainte de culcare. Practica a arătat, însă, că unii oameni sunt mai receptivi la efectul somnifer dacă își administrează capsulele cu 30-60 de minute înainte de culcare. Și încă un lucru: o doză mai mare nu înseamnă neapărat un efect somnifer mai puternic. De multe ori, insomnia fost eliminată mai ușor cu o singură capsulă luată dimineața și seara decât cu 3-4 capsule luate înainte de culcare.

Passiflora sustine activitatea mentala si favorizeaza relaxarea in situatii de stres si in tulburari de somn. Magneziul contribuie la functionarea normala  a sistemului nervos si muscular,  la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii, la metabolismul energetic normal si la mentinerea echilibrului electrolitic. Aceste tratamente naturiste sunt recomandate pentru tratarea si profilaxia mai multor afectiuni. Healthutrition va pune la dispozitie remedii naturiste create dupa retetele biologilor romani.

Compozitie: Extract metanolic uscat 10:1 din Passiflora (Passiflora incarnata), frunze si flori: 202,5mg; magneziu marin japonez, extras din apa de mare: 135mg*; Passiflora (Passiflora incarnata), frunze si flori, pulbere: 112,5mg; gelatina (capsula); *Doza maxima pentru consumul zilnic asigura 80mg Mg  ceea ce reprezinta 21%VNR.

Mod de administrare: Se administreaza cate 1-2 capsule de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Indicatii:

-          tulburari de somn (dificultate in a adormi, treziri nocturne frecvente, somn neodihnitor etc.)

-          anxietate, sindrom anxios-depresiv

-          atacuri de panică

-          depresie, adjuvant în depresia bipolară

-          aritmie cardiacă (tahicardie, extrasistole)

-          tulburari de apetit pe fond de stres

-          oboseala cronică

-          variatii ale tensiunii arteriale pe fond de stres

-          ADHD

-          comportament agresiv (irascibilitate, crize de furie etc.)

Precautii: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza si copiilor.

Este momentul sa incerci tratamente naturiste concepute exclusiv de biologi romani! Health Nutrition - remedii naturiste 100% romanesti.

Cod: HN13

Brand: Health Nutrition

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Passiflora cu Magneziu 90 capsule Health Nutrition

Passiflora cu Magneziu 90 capsule Health Nutrition

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 47,5 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 45 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

6 other products in the same category: