HN37

Produs nou

Dolomita Pura 180 capsule Health Nutrition

Lei 100.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 95 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 90 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Dolomita Pura 180 capsule Health Nutrition

Această colecție de minerale conține calciul – aproximativ 30% din compoziția acestei roci este acest mineral, care alcătuiește structura de rezistență a corpului uman; magneziul – este conținut într-o proporție de peste 20% în dolomită, fiind vital pentru activitatea nervoasă, cardiacă; potasiul – este prezent în cantități mari în organismul uman, fiind vital pentru sănătatea inimii, pentru normalizarea presiunii arteriale.

Calciul contribuie la coagularea normală a sângelui, la metabolismul energetic normal, la o neurotransmisie normală, la funcționarea normală a enzimelor digestive, la procesul de diviziune și diferențiere celulară, la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților.

Magneziul contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la menținerea echilibrului electrolitic, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos și muscular, la sinteza normală a proteinelor, la menținerea sănătății psihice și la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților.

Are rol benefic în:

- menținerea sănătății sistemului osos și a dinților

- prevenirea și combaterea tensiunii arteriale, aritmiei

- echilibrarea nervoasă și emoțională

Ingrediente/capsulă: Dolomită pulbere: 750mg*; capsulă tare de gelatină.

*Doza zilnică recomandată aduce:175,5-351 mg magneziu (46,8 – 93,6% VNR) și 350,25-700,5
mg calciu (43,8 – 87,6%VNR).

Mod de administrare: Fiecare capsulă conține aproximativ trei sferturi de gram de dolomită și se administrează 3-6 pe zi, doza maximă asigurând în proporție de 100% necesarul de magneziu și de calciu pentru organismul uman. La fel ca și în cazul pulberii se țin cure de 14 zile, urmate de 21 de zile de pauză, așa încât să dea răgaz organismului să elimine excesul de minerale neasimilabile.

Cod: HN37

Brand: Health Nutrition

Reviews

Grade 
2017-11-30
Foarte multumita

V-am gasit intamplator si ma bucur de diversitatea produselor. O sa imi ia ceva timp sa "rasfoiesc" tot site-ul :D Multumesc pt promptitudinea cu care ne-ati trimis comenzile de fiecare data

    Write a review

    Dolomita Pura 180 capsule Health Nutrition

    Dolomita Pura 180 capsule Health Nutrition

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: