HN16

Produs nou

Zinc, seleniu si vitamina C naturala 90 capsule Health Nutrition

Lei 50.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 47,5 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 45 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Zinc, seleniu si vitamina C naturala 90 capsule Health Nutrition

Împreună, aceste oligoelemente sunt printre cele mai puternice tratamente naturiste, cu efect imunostimulent, antitumoral și reglator al activității hormonale. Zincul și seleniul, extrase din drojdia de bere, sunt în momentul de față cele mai active și mai bine tolerate forme de administrare a acestor oligoelemente, la ele adăugându-se vitamina C naturală, extrasă din fructe de Acerola. Healthutrition va pune la dispozitie remedii naturiste create dupa retetele biologilor romani.

Compozitie: Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), uscata si inactivata,pulbere: 276mg; gelatina, capsula tare; Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos cu min. 17% acid ascorbic*: 60mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min.100000ppm Zinc*: 50mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Seleniu* 14mg(*portia zilnica recomandata aduce 20,4mg vitamina C, reprezentand 25,5%VNR; 10mg Zinc, reprezentand 100% VNR; 56mcg Seleniu, reprezentand 102 %VNR; VNR=Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011).

INDICAȚII

În ultimul deceniu, diverse studii medicale au demonstrat efectele terapeutice ale acestor nutrienți 100% naturali. Iată  doar câteva dintre afecțiunile pentru care efectul combinației zincului cu seleniul și cu vitamina C naturală s-a dovedit a fi benefic:

Infecții (gripale, urinare, digestive etc.) – cercetări realizate la institutul american Linus Pauling, arată că 10-20 de miligrame de zinc, administrate zilnic si asociate cu vitamina C naturala, reduc perioada de vindecare a infecțiilor virale.

Tratamente cu antibiotice și antivirale – efectele imunostimulente ale zincului, seleniului și ale vitaminei C naturale le recomandă pentru creșterea eficienței tratamentelor cu antibiotice și antivirale.

Alergie – vitamina C și zincul natural au un efect de reglare a sistemului imunitar, calmând reacțiile alergice cu manifestări respiratorii, cutanate sau digestive. Acest supliment este recomandat și în cazul astmului și al rinitei alergice.

Întârzieri de creștere și de dezvoltare intelectuală la copii – zincul și vitamina C naturală ajută la dezvoltarea normală a sistemului osos și muscular la copii, precum și a funcțiilor cognitive ale creierului. Seleniul este cel care asigură protecția copiilor impotriva disfuncțiilor endocrine (la nivelul tiroidei, gonadelor, suprarenalelor).

Sindrom de hiperactivitate și deficit de atenție / ADHD – două studii, realizate în 2009 în Croația și în 2004 în Turcia, pe aproximativ 800 de copii cu ADHD, au arătat îmbunătățiri extraordinare ale gradului de atenție, ale capacității de socializare și ale comportamentului in general, după administrarea zincului timp de 12 săptămâni.

Depresie, depresie bipolară, sindrom depresiv anxios – zincul și seleniul sunt stimulente al secreției de dopamină – neurotransmițătorul responsabil pentru stările de tonus psihic, optimism, relaxare.

Acnee, psoriazis, dermatite alergice – studiile realizate de dermatologi au demonstrat că administrarea seleniului și zincul contribuie la normalizarea proceselor trofice la nivelul pielii, la vindecarea infecțiilor, în timp ce vitamina C naturală ajută la reglarea reacțiilor imunitare.

Prostată – studiile arată că seleniul și zincul sunt foarte eficiente în prevenirea și tratarea adenomului, dar și a cancerului de prostată.

Potență, fertilitate masculină – zincul și seleniul îmbunătățesc potența, previn instalarea andropauzei premature, normalizează apetitul sexual. Ele determină creșterea concentrației de spermatozoizi, ajutând la dezvoltarea lor normală (din punct de vedere morfologic și funcțional) și la creșterea motilității lor.

Fertilitate la femei – cura cu zinc și seleniu previne apariția așa-numitelor menstre anovulatorii (fără eliminarea ovulelor), favorizeaza maturizarea completă a ovulului, astfel încât acesta să fie apt de procreere în timpul ovulației.

Cancer – zincul și, mai ales, seleniul se află, în prezent, pe lista suplimentelor propuse pentru chimioprevenția și chimioterapia cancerului. S-au obtinut rezultate bune in cazul cancerului de prostată, la sân, la colon, ovarian, la plămâni, de piele (inclusiv melanom), precum și în leucemie.

Degenerescență maculară, cataractă – studiile au arătat că administrarea zincului și a vitaminei C previne apariția acestor două afecțiuni, încetinește evoluția hipermetropiei, îmbunătățește vederea nocturnă.

Pubertate – produsul ajută la refacerea echilibrului hormonal la copii și adolescenți. Curele cu aceste minerale previn apariția ulterioară a infertilității, dar și apariția pubertății precoce sau a tulburărilor hormonale care pot aparea o dată cu pubertatea.

Noduli tiroidieni, afecțiuni tiroidiene în general – seleniul și vitamina C naturală sunt reglatoare extraordinare ale activității tiroidei, acțiunii lor hormonale adăugându-se și un efect antitumoral intens, util în cazul afecțiunilor tiroidiene cu potențial de malignizare.

DIFERENȚA DINTRE ZINCUL ȘI SELENIUL NATURAL ȘI CELE DE SINTEZĂ

Zincul și seleniu de sinteză sunt procesate industrial, fiind combinate cu diferiți acizi (sulfuric, picolinic, gluconic etc.) sau legat (chelatat) de aminoacizi. In schimb, zincul și seleniul natural sunt asimilate, în timp, de către drojdia de bere, fiind combinate cu substanțe naturale complexe și asociate unor vitamine și minerale, numite cofactori. Conform studiilor reputatului savant dr. J.C. King, expert în biologia microelementelor, aceste minerale naturale au avantaje importante fata de cele de sinteză: 1. Sunt mult mai ușor asimilabile. 2. Sunt mai eficiente în terapie, datorită așa-numiților co-factori (vitaminele B, aminoacizii). 3. Sunt practic lipsite de orice toxicitate.

CURA CU ZINC, SELENIU și VITAMINA C

De regulă, administrarea acestui complex mineralo-vitaminic trebuie efectuata zilnic, timp de 12 săptămâni neîntrerupt, timp în care se vor administra câte două-patru capsule pe zi. O cură este urmată de 15-30 de zile de pauză, după care se poate relua.

CÂND MĂRIM DOZA ZILNICĂ DE ZINC ȘI SELENIU

În perioada infecțiilor acute (gripe, cistite, pneumonii, viroze digestive etc.) doza va fi mărită 2-3 ori. O mărire a dozei se recomandă și după intervenții chirurgicale sau în perioadele de stres intens.

Zincul extras din drojdia de bere este, în momentul de față, cea mai activă și cea mai bine tolerate formă de zinc. Este un eficient stimulent imunitar, un reglator al secreției de hormoni, precum și un excelent stimulent al creșterii și al dezvoltării copiilor.

Este momentul sa incerci tratamente naturiste concepute exclusiv de biologi romani! Health Nutrition - remedii naturiste 100% romanesti

Cod: HN16

Brand: Health Nutrition

Reviews

Grade 
2018-05-05
recomand

Va multumesc pentru promptitudine. Produsul este minunat, va recomand tuturor

    Write a review

    Zinc, seleniu si vitamina C naturala 90 capsule Health Nutrition

    Zinc, seleniu si vitamina C naturala 90 capsule Health Nutrition

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    18 other products in the same category: